Kategorier

Tapet

Viser 1–25 af 1855 resultater

Kategorier

Tapet

Hos tapeteksperten har vi en masse smukke, inspirerende tapeter. tapet kan skabe en masse personlighed, og en dejlig atmosfære i rummet. Tapet er en helt særlig måde at dekorere sit hjem på, og det behøver ikke koste mange penge. Der findes tapeter i mange forskellige prisklasser, og hos tapeteksperten har vi helt sikkert en tapet der passer til dig. Hos tapeteksperten forsøger vi at skabe et tapetforum hvor der er plads til enhver smag, men vi følger også med tidens trends og tendenser og forsøger altid at have de nyeste tapeter tilgængelig på vores shop.

Hos tapeteksperten har vi mange forskellige brands. Vi har både; Borås, Eifinger, Mind the Gap, Moris og Co og mange flere. Lige meget om du skal bruge tapet ti dit køkken, eller om du skal bruge tapet til bad – så har tapeteksperten noget tapet du kan bruge. Få en væg eller et rum med en masse farve, mønstre og inspiration.

Vi har altid nogle tapeter på tilbud. Så kan enhver være med på prisen, og leder du ikke efter noget specifikt kan du nemt lade sig inspirere i vores lille outlet. Vi opdaterer løbende vores tilbud, så derfor skal du holde øje på tapeteksperten. 

Vi har både stribet tapet, blomster tapet, verdenskort, mursten tapet, råt tapet, ensfarvet tapet, dyre tapet, tapet med fugle, tapet med natur og meget andet.

Tapeteksperten har eksisteret siden 2013, hvor vi har hjulpet danskerne med at få mere inspiration, farve og mønster ind i hverdagen. Vi har givet gode råd om tapetet, fotostater, håndklæder, belysning og meget mere. Vi har uddannet farvehandlere, så vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service og rådgivning. For os er det meget vigtigt at vores kunder for en kvalificeret rådgivning omkring tapet, fotostater, spartel m.m. 

Hvis du gerne vil komme på besøg, har vi et showroom på Priorsvej 7b, 8600 Silkeborg. Vi er så heldige at ligge i en Flügger butik, så ikke nok med du kan få kyndig tapetrådgivning, vi kan også hjælpe med farvekoordinering, produktanvendelse, og meget mere.

Hos tapeteksperten kan du nemt og sikkert handle. Vi er nemlig e-mærke certificeret, og vi går meget op i at vores kunder er tilfredse. Hos os, betyder tapet og inspiration og farver rigtig meget, og vi vil altid yde vores bedste for at du kan få den bedste rådgivning.

Du kan også altid kontakte os på telefon 70207677 hverdage mellem 09.00-13.00 eller på mail mail@tapeteksperten.dk.