Tapet

Tapeter har fået lidt af et comeback i boligindretningen de seneste år. Trænger du til forandring i hjemmet, er nyt tapet en nem og overskuelig metode til at ændre looket i ethvert rum og skabe mere liv og personlighed. Hos Tapeteksperten finder du derfor et stort udvalg af tapeter til alle hjemmets rum.

Vi har gjort det nemt for dig ved at dele vores tapeter ind i kategorier. I sortimentet finder du bl.a. tapeter i forskellige stilarter, herunder retro tapeter, vintage tapet og tapeter med skandinavisk design. Du finder også tapeter med mønstre og motiver, såsom stribede tapeter og tapeter med blomster og fugle. Har du brug for inspiration til, hvilket tapet du skal vælge til dit næste boligprojekt, kan du med fordel også tjekke vores kategorier med populære tapeter samt nye tapeter. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og lad dig inspirere.

1-48 af 2158
AlmaBeige-10
919,00 kr
AlmaCreme-10
919,00 kr
AlmaGr-10
919,00 kr
AlmaGul-10
919,00 kr
AlmaSand-10
919,00 kr
Udsalg
AlmaSandCreme-10
Specialpris 10.290,00 kr
Pris: 12.866,00 kr
1-48 af 2158
Trustpilot4.8 / 5.0 På Trustpilot
Stort sortiment
EmaerketVi er e-mærket
Fri fragt over 500 kr.

Giv dit hjem nyt liv med vores fantastiske tapeter

Tapeter er en genial måde at dekorere hjemmet på. Med tapeter kan du skabe forskellige stemninger og udtryk i hvert enkelt rum i dit hjem. Vores store udvalg har noget til enhver stil og ethvert behov, hvad enten det gælder tapeter til stuen, køkkenet, børneværelset eller måske din entre. Du kan også lege med forskellige udtryk inden for ét enkelt rum. Skab blikfang ved at vælge farverigt og mønstret tapet til en enkelt væg eller inddel rummet i zoner ved at bruge tapet til at afgrænse væggene med. En endevæg med tapet i et helt andet mønster eller en iøjnefaldende farve er desuden en god måde at skabe dybde og variation i rummet.

Tapeter kan også kombineres med andre materialer, såsom fliser på badeværelser, hvor du kan vælge at dekorere den øverste del af væggen med spændende tapeter i stedet for den traditionelle løsning med maling. Ønsker du at være virkelig kreativ med tapet, kan du også dekorere gamle skuffer i kommoden med tapeter i alverdens farver og motiver. Hvis du har åbne køkkenhylder eller reolsystemer, kan tapet bag hylderne give en flot og hjemlig effekt. Kun fantasien sætter grænser, og tapet er den perfekte mulighed for at eksperimentere med din indretning og tilføre noget stemning og liv til dine rum.

Har du brug for hjælp til at finde det rette tapet? Kontakt os allerede i dag!

Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til at vælge dit nye tapet. Hos Tapeteksperten har vi mange års erfaring, og vi kender vores brands og kollektioner ud og ind. Vi kan derfor uden problemer hjælpe dig med at finde det tapet, der matcher dine behov og ønsker. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 20 76 77, via vores mail mail@tapeteksperten.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!