Tapet er livsglæde

Tapet var normalt i alle hjem i 1800 tallet og i Danmark helt frem til slutningen af 1980’erne. Minimalismens ”Less is more” vandt kampen om rummene i de danske hjem. Alle tapetmønstre forsvandt og væggene blev hvide. I mange år levede vi alle i det hvide ingenting, men nu er der begyndt at komme farver på væggene, tapeter, fototapeter og indfarvet spartelmasse.
For os er det lig med livsglæde, at træde ind i et rum, hvor man bliver ramt af en smuk væg, mønster, motiv eller farve.
De fleste tapeter er i dag nemme at sætte op, så man kan let betragte tapet på samme måde, som et stykke tøj man elsker på det tidspunkt man køber det, for senere at erstatte det med nyt.

Tapeterne er nu tilbage

De sidste 12-15 år er tapetet vendt tilbage i indretningen. Ikke på alle vægge, men som krydderi på en enkelt væg, der kan give ethvert rum og hjem karakter. Mange af vores tapet -kunder bruger lang tid på at beslutte hvilken stil, farve og mønster der skal på væggen. Vi hjælper gerne vores kunder med at vælge rigtigt, fordi vi kender alle tapetkollektionerne ud og ind og hurtigt kan finde et passende udvalg at tage en beslutning ud fra.

Tapet med kvalitet og design

Kvalitet afsløres ikke bare i produktets beskaffenhed og egenskaber, men også i design. Vi har været i branchen i mange år og kender de stærkeste Brands indenfor tapetdesign. Den Skandinaviske stil har karakter og kan være eksklusiv, men den kan også være hyggelig og ose af romantik, blomster og naturmotiver. Endelig er der mange som blot ønsker tapet, som ingen andre har. I dag er vi alle forskellige og bestræber os på at være individuelle, derfor er det vigtigt med et kæmpe udvalg af tapeter fra hele verden – og det har vi.

Tapet der passer til enhver stil og indretning

Uanset om man indretter sig med retromøbler, minimalistisk, romantisk i fransk kolonistil eller noget helt fjerde, så har vi tapet der passer. Vi har forsøgt at indrette tapetkategorierne så det er nemt at finde det man søger. Vi har langt flere tapeter end du kan se her på siden, så hvis du søger noget helt specielt kan du ringe til os på 70207677, eller skriv på mail@tapeteksperten.dk og fortælle, hvilken tapet eller type tapet du drømmer, så finder vi det til dig. Har du mulighed for at besøge os i vores showroom, så ring til os og book en tid på 70207677.