Kategorier

Missoni Home

Viser 51–60 af 60 resultater

Kategorier

Hissoni Home

Missoni er lækkert, italiensk design i karakteristiske og farverige mønstre. Selvom Missoni nok er mest kendt for deres modetøj, tager det grafiske design sig også flot ud på tekstiler til hjemmet. Hos Tapeteksperten finder du derfor et stort udvalg af håndklæder, badekåber, bademåtter og plaider fra Missoni, så du kan få de ikoniske produkter ind at pynte i hjemmet. Derudover finder du naturligvis også et udvalg af Missoni tapeter.

Mulighederne er mange, og med de tidløse farvekombinationer passer Missoni perfekt ind i de fleste hjem. Har du forelsket dig i ét design, kan du finde matchende produkter i alle kategorier, så du kan skabe et gennemført look med eksempelvis matchende håndklæder og bademåtter på badeværelset. Alternativt kan du også vælge matchende mønstre, men i forskellige farver eller vice versa. Tag et kig i vores store udvalg herunder og find dine favoritfarver og -mønstre.

Bring det ikoniske design ind i hjemmet med Missoni tapeter
Er du vild med looket fra det kendte italienske modehus, så har du også mulighed for at lade det pryde i hjemmet. Med vores kollektion af Missoni tapet kan du skabe blikfang på dine vægge, da de mange farver og mønstre spreder liv og varme i rummet.

De grafiske tapeter fra Missoni kan med fordel kombineres med nogle af vores ensfarvede tapeter, så du får mere dybde og balance i rummet. Missoni tapeter er derfor perfekte på en endevæg i eksempelvis soveværelset eller bag spisebordet i spisestuen. Mange af de flotte tapeter er desuden lavet af vinyl, hvilket giver samme struktur som møbelstof – perfekt til at give boligindretningen en unik atmosfære af charme og luksus!

Få badeværelsestekstiler i topkvalitet med Missoni håndklæder
Hos Tapeteksperten forhandler vi også lækre Missoni håndklæder i de samme geometriske former og farver, som vi kender det fra modetøjet. Håndklæderne vil derfor pynte på ethvert badeværelse, og de er et godt modspil til den minimalistiske stil, da farverne og mønstrene kan bryde de hvide og stramme linjer. Mangler du nyt liv til badeværelset, er Missoni håndklæder derfor det perfekte valg.

Udover det flotte design får du også håndklæder i topkvalitet og af 100 % bomuld, som gør dem dejligt vamsede og bløde samtidig med, at de har god sugeevne. Missoni håndklæder er derfor også perfekte som gæstehåndklæder, eller måske som gave til en du holder af.

Hos Tapeteksperten kan du altid få kompetent rådgivning
Har du spørgsmål til vores sortiment af Missoni tekstiler og tapeter, er du altid velkommen til at kontakte os. Er du på udkig efter andre typer tapet med grafisk mønster, kan du med fordel også tjekke vores øvrige udvalg af tapeter med mønster. Med vores store udvalg er der noget for enhver smag, og vi hjælper dig gerne med at finde det rette tapet til dig og din indretning. Tøv derfor ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, på vores mail mail@tapeteksperten.dk eller på tlf. +45 70 20 76 77.