Kategorier

Indfarvet spartel

Viser 51–68 af 68 resultater

Kategorier

Indfarvet spartel

Her på siden finder du vores udvalg af indfarvet spartel fra DETALE CPH. DETALE CPH tilbyder indfarvet spartelmasse i smukke farver. Dermed får du en væg, der har et diskret og underspillet liv. Indfarvet spartel er et flot alternativ til tapet eller almindelig maling, og med det betonlignende look får du både et trendy og rustikt udtryk, der passer særligt godt ind i den skandinaviske, minimalistiske stil. Tidligere hed DETALE CPH KABE, og mange kender derfor stadig deres produkter som KABE. Du bruger mange af DETALE CPH produkterne, på samme måde som KABE. 

Se hele udvalget af indfarvet spartel fra DETALE CPH herunder og find den farve, der passer til lige netop din stil. Når du handler hos Tapeteksperten,dk får du hurtig leveringstid på kun 1 hverdag hvis du bestiller inden kl. 12. Så du skal ikke vente længe på at komme i gang med dit nye spartel-projekt.

Dekorér væggene med indfarvet spartel fra DETALE CPH. De fleste tænker nok på spartelmasse som en masse, der bruges til at reparere huller i vægge og lofter, inden der skal males. Indfarvet spartel er dog også en flot og anderledes løsning til væggen, fremfor den traditionelle maling, og metoden vinder indpas i flere og flere danske hjem. Med indfarvet spartelmasse får du et raffineret og levende udtryk på væggen, hvor strukturen og de dybe farvenuancer skaber et helt unikt look.

Med indfarvet spartel fra DETALE CPH er du sikret et produkt i topkvalitet, der er udviklet med øje for de små detaljer. DETALE CPH er, som navnet angiver, en dansk virksomhed med base i København, og de er inspirerede af både den nordiske designarv og naturens mange facetter. Det manifesterer sig i den unikke og inspirerende farvepalette og den alsidige struktur i spartelmassen, der sikrer dine vægge et kreativt og personligt udtryk. Indfarvet spartel giver dit hjem et både blødt og elegant finish kombineret med det rå og industrielle look – en perfekt kombination i de danske hjem.

Du kan vælge mellem Classic-, Raw- eller KABRIC-serien
Hos Tapeteksperten forhandler vi 3 serier fra DETALE CPH, nemlig Classic, Raw og KABRIC. Med Classic-serien får du en mere finkornet spartel, hvorimod Raw-serien består af mere grovkornet spartel. På den måde kan du selv vælge, hvor blødt eller råt et udtryk, du ønsker. Raw-serien er grundet sin grove struktur desuden endnu lettere at påføre, da spartelmassen kan være lettere at styre.

Vælger du KABRIC-serien, får du en spartelbar maling, der med sin korte tørretid kan laves færdig på én dag – naturligvis med samme æstetiske og innovative kvalitet som de øvrige serier. Uanset hvilken variant du vælger, er du med indfarvet spartel fra DETALE CPH sikker på at opnå et stilrent og moderne look, der giver rummet karakter og liv.

Flotte og inspirerende tapeter fra DETALE CPH
Foruden vores udvalg af den innovative spartelmasse fra DETALE CPH, finder du hos Tapeteksperten et væld af flotte tapeter og fototapeter, der kan skabe nyt liv på dine vægge. Vores store udvalg sikrer, at der er noget til enhver smag og stilart med alt lige fra ensfarvede tapeter til tapeter med mønstre, naturmotiver og meget andet. Det er blot om at gå på opdagelse, så du kan pifte dit hjem op, uden at det kræver den helt store renovering.

Har du noget helt bestemt i tankerne, eller sidder du inde med spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står med glæde til rådighed, så du kan få fat i lige præcis det tapet, du ønsker. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 20 76 77, på vores mail mail@tapeteksperten.dk eller via vores kontaktformular.