Missoni Håndklæder

Viser 1–12 af 39 resultater

Missoni Håndklæder

De er allerede blevet den moderne klassiker på mange badeværelser, vi taler naturligvis om de farverige frottéhåndklæder fra det italienske modehus Missoni Home. De har med deres smukke badelagner, gæste- og badehåndklæder samt bademåtter opnået stadig større popularitet blandt mange danskere.

Missoni Homes farvestrålende designs giver, med deres stringente striber, eller de lidt mere abstrakte zigzag-mønstre, dit badeværelse et friskt og farverigt pust samt en behagelig atmosfære.

De populære Missoni Håndklæder er ikke kun kendt for kontrastrige og multikulørte designs, men også for det luftige og meget absorberende bomuldsmateriale de er lavet af.

Missoni har gennem tiden modtaget mange priser for deres specielle og unikke design.
De har formået at skabe et tidløst univers, hvor deres farvekombinationer passer ind i stort set alle hjem.
Se hele Giacomo serien fra Missoni her
Vil du gerne se produktet før du køber, er du velkommen i butikken i Silkeborg, du finder os på Priorsvej 7b.

Historie

I 1953 oprettede Ottavio og Rosita Missoni et lille strikværksted i Gallarate, Italien, tæt på, hvor Rosita voksede op. Dette var startskuddet til det Missoni som både modehus, men også som boligindretning, vi oplever i dag
Missoni Home brandet blev officielt lanceret i 1983. Det er siden vokset til et af de mest succesrige modedrevne bolig- og livsstilsmærker.
Missoni har med succes taget springet fra luksuriøst modetøj til højkvalitets boligtekstiler. De har samtidig bevist, at mode er lige så vigtigt for hjemmet, som det er for catwalken.

Missoni Home

Rosita sidder nu i spidsen for Missoni Home-mærket, efter at have overdraget tøjlerne i familievirksomheden til sine børn og børnebørn. Hun driver hjemmekollektionerne med et talentfuldt kreativt team, der omfatter niecen Wanda Jelmini og nevøen Giorgio Jelmini.
Missoni Home producerer interiør til alle områder af huset, fra soveværelset til badeværelset.  Produkternes design ligger tæt op ad tøjlinjens dristige farver og smukke mønstre. De mest succesrige og berømte ikoner fra Missoni, er på dygtigste vis blevet overført fra mode til hjemmet.

Hver sæson bringes der nye varer ind i kollektionen, men altid med samme metode. Der tages et motiv fra en speciel strikketeknik, eller fra et af printene i de mange stofkollektioner.

Du kan bestille Missoni Homes frottéhåndklæder i et spændende udvalg af farvekombinationer, og vi tilbyder desuden matchende badekåber i de fleste designs vi føre på webshoppen.