Vintage tapeter

Vintage tapeter

Hos Tapeteksperten finder du et bredt sortiment af smukke tapeter i vintagestil, der vil pryde ethvert hjem. Vi kalder dem også historiske tapeter, fordi mange af dem er fundet i arkiverne og kan føres tilbage til en bestemt tidsperiode. Du kan derfor finde tapeter fra slutningen af 1800-tallet, som har gennemgået et nyfortolket redesign. Vi tilbyder også vintage tapeter med tidstypiske mønstre fra 1920'erne, 30'erne og 40'erne. De egner sig f.eks. godt til den hyggelige oldemorsstemning, fransk landstil eller kolonihavestemning.

Uanset hvilken form for stemning og udtryk du er på udkig efter, kan du helt sikkert finde noget, der matcher dine ønsker hos os. Tag et kig i det komplette udvalg nedenfor og skab den perfekte stemning af nostalgi og elegance i dit hjem.

1-48 af 341
AlmaBeige-10
919,00 kr
AlmaCreme-10
919,00 kr
AlmaGr-10
919,00 kr
AlmaGul-10
919,00 kr
AlmaSand-10
919,00 kr
Udsalg
AlmaSandCreme-10
Specialpris 10.290,00 kr
Pris: 12.866,00 kr
1-48 af 341

Stort udvalg af smukke vintage tapeter

Vintage tapeter har virkelig gjort sit indtog i boligindretningen de seneste år som et alternativ til de mere ensartede og minimalistiske tapettyper. Blandt vores udvalg af vintage tapeter finder du et væld af forskellige farver, motiver og mønstre.  Fælles for dem alle er de romantiske og afdæmpede farvenuancer, der skaber den helt rette vintagefølelse. Mønstrene inkluderer alt fra striber, små blomstermotiver samt designs, der leder tankerne hen på gamle, svenske tapeter.

Når du indretter hjemmet med vintage tapeter, kan du tilføje en antik og luksuriøs følelse i ethvert rum. Dette gør tapeterne velegnede til både soveværelse, stue, entré og andre steder i hjemmet, hvor du ønsker at tilføje et touch af ekstravagance. Med vores vintage tapeter kan du derfor let skabe den helt rette stemning i hjemmet, hvor de overdådige tapeter vil fungere som et smukt blikfang. Vores tapeter er desuden lavet i en god og kraftig kvalitet, så du får et fejlfrit og holdbart resultat.

Tapeteksperten – Vi tilbyder flotte tapeter til enhver smag

Er vintage tapeter ikke din stil, eller ønsker du at kombinere forskellige tapet-looks på kryds og tværs, finder du naturligvis også et stort udvalg af øvrige tapeter hos os. Det betyder, at der er noget til enhver stilart. Ønsker du f.eks. at bringe naturen ind i hjemmet, har vi en bred vifte af fototapeter med naturtro motiver af bl.a. jungler, skovmotiver eller verdenskort til væggen. Uanset hvad du har i tankerne, er du med vores kæmpe sortiment garanteret at finde noget, der matcher din boligindretning. 

Har du spørgsmål til vores tapeter eller brug for hjælp til at finde det helt rette? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. +45 70 20 76 77 eller skriv til os på mail@tapeteksperten.dk – så hjælper vi dig gerne i mål med dit næste tapetprojekt.