Stribet tapet

Stribet tapet

Hos Tapeteksperten finder du et stort udvalg af stribet tapet, som er en klassisk og elegant løsning, der passer ind i stort set alle hjem og indretningsstile. I sortimentet finder du både tapeter med brede og smalle striber samt i forskellige farvenuancer, så du kan vælge noget, der falder i din smag og passer med dit øvrige interiør.

Tapeter med striber er en nem måde at bringe noget ekstravagance ind i hjemmet på, uden at det bliver for meget. Stribet tapet er anvendeligt til både at bringe en enkelt væg i fokus, samtidig med at striberne kan få rummet til at virke større rent visuelt. Se alle varianterne herunder og find dine favoritdesigns.

1-48 af 127
1-48 af 127

Køb tapeter med striber hos Tapeteksperten 

Når du indretter hjemmet med stribet tapet, er der masser af fordele. Først og fremmest er stribet tapet er en klassisk og tidløs løsning, der bliver med ved at være moderne år efter år. Derudover er der, i modsætning til mønstret tapet og fototapet med motiver, ingen mønsterforskydning. Det betyder, at der kun er lidt eller slet intet spild af rullerne.

Udover at give rummet mere liv og atmosfære, så får lodrette striber også rummet til at fremstå bredere, da det giver fornemmelsen af mere dybde. Samtidig giver striberne indtryk af, at der er højere til loftet. Med stribet tapet kan du dermed både lege med design, farver og optisk illusion.

Når du vælger stribede tapeter, skal du dog huske, at brede vægge passer bedst sammen med brede striber, og små rum og smalle vægge fordrer smallere striber. Ellers kan du nemlig risikere den modsatte effekt, hvor striberne får rummet til at syne mindre. Brugt rigtigt er stribede tapeter dog den perfekte metode til at lege med rummenes udtryk og give indretningen et pift af elegance og visuel dybde.

Tapeteksperten – tapeter i flotte designs og høj kvalitet 

Hos Tapeteksperten kan du finde tapeter til alle husets rum. Udover vores stribede tapeter fører vi nemlig også et bredt sortiment af flotte tapeter i mange øvrige stilarter og farver. Det inkluderer bl.a. designtapeter, fototapet med skovmotiver, vintage tapeter og meget, meget andet.

Fælles for alle vores tapeter er den høje kvalitet og de unikke designs. Hos Tapeteksperten har vi nemlig mange års erfaring i branchen, og vi har stort kendskab til de stærkeste brands inden for tapetdesign. Når du vælger tapeter fra Tapeteksperten, er du derfor sikker på at modtage eksklusive tapeter, hvor det store udvalg giver dig mulighed for at vælge unikke tapeter, man ikke ser alle steder. Har du spørgsmål til vores store sortiment, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe. Giv os derfor gerne et kald på tlf. +45 70 20 76 77 eller send os en mail på mail@tapeteksperten.dk, så hjælper vi dig med glæde videre i processen.