Små mønstre

Små mønstre

Småmønstrede tapeter har i dag vundet indpas i mange danske hjem, og disse tapeter findes derfor i et væld af forskellige mønstre og fine farver. Hos Tapeteksperten har vi et stort udvalg, og uanset om du er til geometriske mønstre, bløde linjer eller tekstilagtige overflader, så kan du med garanti finde et tapet efter din smag.

Vi har mønstrede tapeter fra populære mærker som blandt andet Arne Jacobsen, Borås tapeter og Engblad & Co. Se derfor nærmere på vores udvalg af diverse tapeter med mønster her på siden og find det tapetdesign, der passer til din indretningsstil og det rum, hvis vægge du ønsker at udsmykke.

1-48 af 212
AlmaBeige-10
919,00 kr
AlmaCreme-10
919,00 kr
AlmaGr-10
919,00 kr
AlmaGul-10
919,00 kr
AlmaSand-10
919,00 kr
Udsalg
AlmaSandCreme-10
Specialpris 10.290,00 kr
Pris: 12.866,00 kr
1-48 af 212

Tapeter med mønster - Perfekte tapeter til soveværelset

Tapeter med små mønstre er velegnede til rum, hvor der ikke ønskes et dominerende og overvældende udtryk. Dette skyldes, at småmønstrede tapeter ofte virker mere rolige og diskrete end tapeter med større mønstre og motiver. Derfor mener vi hos Tapeteksperten, at tapeter med små mønstre er perfekte til eksempelvis soveværelset, da de giver rummet karakter samtidig med, at de ikke virker forstyrrende. Soveværelset er et sted, hvor man skal kunne slappe helt af, og derfor er det vigtigt, at man er forsigtig, når man skal vælge et tapet, der skal give anledning til netop dette.

Det er naturligvis ikke kun i soveværelset, at det småmønstrede tapet gør sig godt. Alt afhængig af den stil og stemning du ønsker at ramme, kan denne type tapet også fungere godt i hjemmets øvrige rum. Eksempelvis har vi nogle småmønstrede tapeter, som vil gøre sig yderst godt i køkkenet, eller som kan pifte den kedelige entré op. Vi har altså mønstrede tapeter til alle hjemmets rum, men ønsker du et mere diskret tapet, kan du i stedet se nærmere på vores ensfarvede tapeter, der sælges med og uden struktur. Mulighederne er mange!

Har du nogle spørgsmål til vores mønstrede tapeter?

Hos Tapeteksperten har vi mange års erfaring inden for tapet-verdenen. Har du derfor nogle spørgsmål til vores småmønstrede tapeter her på siden, eller nogle af vores øvrige tapeter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kender alle vores tapetkollektioner ud og ind, og derfor hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige tapet for netop dig!

Vi kan kontaktes via vores online kontaktformular, på tlf. 70 20 76 77 eller via en mail til  mail@tapeteksperten.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!