Graphic World

Graphic World

Hos Tapeteksperten finder du smukke og moderne tapeter fra Graphic World. Graphic World er en tapetkollektion i en minimalistisk og skandinavisk ånd, der er inspireret af grafiske mønstre, marmor og naturen fra de nordlige himmelstrøg. Tapeterne er derfor et oplagt valg til dig, der gerne vil have lidt mere liv og mønster på dine vægge, men stadig på en afdæmpet måde, der matcher den skandinaviske indretningsstil.

De mange tapeter fra Graphic World her på siden fås i flere forskellige farver og designs. Du finder alt lige fra fortryllende naturmotiver til tapeter med skarpe og kantede linjer, der giver en fed, grafisk effekt. Gå på opdagelse i det nedenstående sortiment og lad dig inspirere af de flotte tapeter.

32 vare(r)
32 vare(r)

Køb moderne og grafisk tapet fra Graphic World

Graphic World er en tapetkollektion designet af Engblad og Co. Med de geometriske mønstre og bløde, men stadig fyldige farvenuancer passer tapeterne perfekt ind i det moderne hjem. Tapetkollektionen er inspireret af naturens storslåethed, den skandinaviske minimalisme og simpelhedens æstetik. Alt dette munder ud i moderne tapeter, der vil tage sig godt ud i både soveværelser, stuer, køkkener og andre steder i hjemmet, hvor væggene gerne må fungere som blikfang.

Blandt tapeterne fra Graphic World finder du både designs i mørke og drømmende motiver, f.eks. stjernehimler, der giver et roligt og næsten meditativt udtryk. Er du til mere iøjnefaldende og skarpe designs, er tapeterne med grafisk mønster i flere farvekombinationer det perfekte valg, som vil kunne understøtte din eksisterende indretningsstil. Uanset hvilke tapeter, du vælger, så er du med Graphic World sikker på at modtage moderne tapet, der bidrager til en unik og personlig boligindretning.

Find dit nye tapet hos Tapeteksperten 

Hos Tapeteksperten fører vi et enormt sortiment af tapeter og fototapeter. Det betyder, at du med sikkerhed kan finde noget, der matcher dine ønsker og behov, uanset indretningsstil. Er du vild med den romantiske stil, finder du bl.a. et udvalg af vintage tapeter, som kan give en nostalgisk og sofistikeret stemning. Ønsker du tapeter med naturmotiver, er vores fototapeter med bl.a. skovmotiver den perfekte løsning. Vi har også et udvalg af tapeter til børneværelset, hvor du kan vælge mellem forskellige Disney-prinsesser og helte.

Uanset om du er til det moderne, det historiske, det naturalistiske eller det raffinerede, har vi derfor helt sikkert et tapet til dig. Vores sortiment spænder endda meget bredere, end hvad der er vist her på siden. Søger du noget helt specifikt, eller har du blot spørgsmål til vores udvalg, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +45 70 20 76 77 eller via mail på mail@tapeteksperten.dk. Husk at vi både har gratis fragt på ordrer over 500 kr. samt hurtig levering, så du ikke skal vente længe på dit nye tapet.