Skandinavisk design

Skandinavisk design

Her har vi hos Tapeteksperten samlet de smukkeste tapetdesigns fra hele Skandinavien. Vores udvalg spænder vidt fra blomstertapeter til figurative mønstre og helt ud i de mere minimalistiske designs. Du finder mange af de populære tapetdesigns fra bl.a. Arne Jacobsen, Stig Lingberg, Viola Gråsten samt mange andre, hvor de har det til fælles, at de er produceret i Skandinavien. Hvad end du er til minimalistisk tapetdesign i sarte farver, eller om du ønsker romantisk landstil i dit hjem, kan du med garanti finde det designtapet, som, du ønsker, skal pryde på dine vægge. I vores kategori med skandinaviske designtapeter har vi mange forskellige tapetserier fra adskillige kendte skandinaver, så det er bare med at gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment.

1-48 af 459
1-48 af 459

Udforsk vores skønne tapetdesigns fra Skandinavien

Fælles for vores skandinaviske tapetdesigns er, at de alle er i non-woven kvalitet, også kaldet for ”easy-up”-tapeter. Det garanterer dig en nem opsætning, hvor du blot skal opføre klister på væggen og herefter opsætte tapetet. Der medfølger selvfølgelig altid en opsætningsvejledning, når du køber dine tapetruller fra os.

Når det kommer til vores skønne tapetdesigns fra Skandinavien, er der flere populære varianter, vi gerne vil fremhæve. Fx er Arne Jacobsens design med mønstrene ”Trapez” og ”Ypsilon” værd at tage et kig på. Læg også mærke til de flotte tapetdesigns fra Stig Lindberg og Viola Gråsten, som med deres unikke udtryk vil bidrage med noget interessant i indretningen. Mange af disse tapetdesigns var oprindeligt tekstilmønstre, som kunstnerne skabte i 50'erne, og derfor har de også et touch af retro over sig. Du finder dem i kategorierne Scandinavian Designers 1 og Scandinavian Designers 2.

Foruden de nævnte designtapetkollektioner forhandler vi også andre, der er værd at nævne og udforske. I Wonderland finder du tapeter designet af Hanna Werning, som er fantasifulde med eksotiske motiver. Søger du hyggelige småmønstrede tapeter, er det Beautiful Traditions, du skal gennemgå. Her finder du svensk romantisk landstil afbilledet på tapeterne. Modern Spaces er en tapetkollektion med inspiration fra stilede og arkitekttegnede bygninger både med henvisning fra mondæne facader i storbyen til mønstre fra naturen. Som du kan læse, er der en del tapeter, du kan udforske.

Indret dit hjem sammen med Tapeteksperten

Tapeter er en smart måde at dekorere sit hjem på, hvor man både kan opsætte dem i stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset eller entreen for at skabe den perfekte stemning. Det er kun din fantasi, som sætter grænser for tapeternes brug i dit hjem, hvor du får rig mulighed for at eksperimentere med din indretning. Du kan opsætte tapet på vægge, skabslåger, kommoder, reolsystemer og mange andre finurlige placeringer.

Sammen med Tapeteksperten kan du indrette dit hjem, ligesom du ønsker det, og vi vil hellere end gerne stå dig til rådighed med vejledning og fagkyndig rådgivning. Hos Tapeteksperten har vi mange års erfaring, og vi kender vores brands og kollektioner ud og ind. Vi kan derfor uden problemer hjælpe dig med at finde det tapet, der matcher dine behov og ønsker. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 20 76 77, via vores mail mail@tapeteksperten.dk eller gennem vores kontaktformular.