Fin struktur

Ensfarvede tapeter er bestemt ikke lig med kedelige tapeter. Mange af vores ensfarvede tapeter kommer nemlig med enten fine eller grove strukturer i, som gør dem både spændende at kigge på og røre ved. Disse tapeter ser eller oplever du derfor bedst med hænderne!

På denne sider finder du vores udvalg af ensfarvede tapeter med fine strukturer, der efterligner strukturen på fx kanvas eller velour for bare at nævne nogle få. De fleste af tapeterne i dette sortiment er desuden flammehæmmende og 100 % vaskbare. Det gør dem ideelle i ethvert rum – også køkkenet, hvor særligt små børnehænder med alverdens snavs tit finder vej til væggene. Udforsk udvalget herunder, og find det tapet, der passer bedst til dig.

1-48 af 170
1-48 af 170

En verden af ensfarvede tapeter med fine strukturer

Måske tænker du, at et ensfarvet tapet kan være spild af tid at sætte op, for det giver vel den samme effekt på væggen som en god gang maling? Det er vi hos Tapeteksperten ikke helt enige i – i hvert fald ikke når det kommer til de tapeter, vi forhandler.

Vores tapeter indeholder og efterligner forskellige strukturer. Strukturerne i tapetet gør, at det både føles og opleves mere levende, da det har forskellige dybder. Det vækker en nysgerrighed for øjet, der ser, og fastholder interessen ved at kigge på disse smukke tapeter. Udforsker du udvalget ovenfor, finder du tapeter med strukturer af bl.a. kanvas, velour og slangeskind.

Husk at indkøbe lim og værktøj til opsætning af dette tapet. Det ville være ærgerligt kun at købe tapetet for blot at opdage, at man også skal bruge andet udstyr for at kunne sætte det op. Vi anbefaler at bruge universal klister til opsætning.

Udforsk udvalget af tapeter med mønstre

Fandt du ikke helt det, du søgte på denne side? Så har vi heldigvis også mange andre tapeter med forskellige mønstre i vores sortiment. Find fx vores tapeter med orientalske motiver af bjerge, traner eller floder, der giver en eksotisk og elegant stemning til rummet. Hvis du er mere til paisley-mønster eller mønster med krummelurer og snirkler, er vores damasktapeter måske noget for dig. Alternativt kan du også udforske vores guld-, sølv- eller kobbertapeter. Her er stilarterne mange, men fælles for dem alle er, at hvert tapet har en del af sig, der indeholder en af farverne.

Hos Tapeteksperten går du aldrig galt i byen

Vi mener det virkelig, når vi siger, at hos os går du aldrig galt i byen. Udover at tilbyde et bredt sortiment af smukke tapeter til enhver smag kan du også få god og fagkyndig vejledning, hvis du skulle have behov for det. Vi kender branchen ud og ind, så uanset hvilke spørgsmål du måtte have, kan vi med garanti besvare dem. Kontakt os på tlf. +45 70 20 76 77 eller på mail mail@tapeteksperten.dk, hvis du brænder inde med spørgsmål. Du kan selvfølgelig også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.