Ensfarvede tapeter

Ensfarvede tapeter

Ensfarvede tapeter byder på meget mere, end du tror. De fleste af vores varianter her hos Tapeteksperten har en spændende overflade, eller så kommer de som ruflet, rillet, nistret eller som noget, der minder om stof. Selvom disse tapeter fremstår ensfarvede på afstand, så sker der noget ganske særligt, når du kommer helt tæt på.

Hvis du ønsker mere, end hvad en malet væg kan byde på, så skal du overveje at tapetsere dit hjem med vores ensfarvede tapeter med eller uden struktur. De kan med fordel bruges i stuen, soveværelset, på skabslåger eller blot på en enkel væg for kontrast. Udforsk vores nedenstående udvalg her, og find smukke tapeter til dit hjem. Du har mulighed for at bestille helt op til 5 vareprøver for kun 250 kr.

1-48 af 317
1-48 af 317

Ensfarvede, strukturerede tapeter fås her

Hvis du ønsker noget andet end malede vægge, så er tapet en genial måde at dekorere sit hjem på. Vores ensfarvede tapeter fås enten med eller uden struktur, hvor flere designs imiterer overflader som læder, stof, pels eller en pudset væg, der minder om en kalkvæg. Det giver dig rig mulighed for at finde den struktur, du ønsker for dit tapet. Enhver gæst vil ønske at røre dine tapetserede vægge og stille nysgerrige spørgsmål til dem.

Vi kan særligt anbefale vores tapetkollektion Shades of Chalk, der minder om pudset beton med deres slidte, men fine, look. Du finder helt op til 19 smukke jordfarver. Ønsker du en diskret struktur i dit tapet, så er det Canvas-kollektionen, du skal købe. Det er tapet i vinyl med kraftig canvas i flotte farver, hvor den har en ensfarvet overflade på afstand, men når du kommer tæt på, opdager du flere farver og strukturer i overfladen. Er markant farvespil og struktur det, du søger? Så er Raffia & Madagascar lige noget for dig. Det er tapeter med fine canvasstrukturer og meleret farvespil, som giver dig et fantastisk alternativ til en malet væg.

Fælles for meget af vores tapet er, at de er vaskbare og brandhæmmende, hvor du er garanteret en stor slidstyrke, så du kan nyde godt af dit tapets udseende i mange år frem. Ved flere af vores varianter medfølger der en opsætningsvejledning, så du kan komme godt fra start uanset erfaringsniveau. Hvis ikke der står, at der medfølger tapetklister, skal du huske at tilkøbe dette. Vi forhandler selvfølgelig tilbehør, lim og værktøj til tapetopsætning her på siden.

Udforsk en verden af tapeter hos Tapeteksperten

Var ensfarvede tapeter ikke lige det, du ønskede? Bare rolig, vi har en verden af forskellige tapeter, som er værd at udforske. Vi har almindeligt tapet, fototapet og designtapet, hvor sidstnævnte er grafiske og historiske designs samlet i én tapetkategori.

Hos Tapeteksperten sidder vi med mange års erfaring i branchen og har derfor rigelig med viden at dele med dig, så du ender med det rette tapet og udstyr til opsætning. Du kan fange os på tlf. +45 70 20 76 77, sende os en mail på mail@tapeteksperten.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.