Miljøvæv og savsmuldstapet

Trænger du til at pifte væggene i et rum op på en nem, stilren og funktionel måde, så er miljøvæv eller savsmuldstapet løsningen. Begge tapettyper rummer flere fordele og er til dig, der ønsker at give dit rum et nyt look på en underspillet og enkel måde.

Er du ikke til de vilde tapetmønstre, råt betonlook eller smæk på farverne, kan vi anbefale, at du går på opdagelse i vores udvalg af flot og klassisk miljøvæv og savsmuldstapet nedenfor.

5 vare(r)
Udsalg
MiljvvColibri1-10
Specialpris 349,00 kr
Pris: 499,00 kr
Udsalg
MiljvvColibri2-10
Specialpris 349,00 kr
Pris: 499,00 kr
Udsalg
MiljvvColibri3-10
Specialpris 349,00 kr
Pris: 499,00 kr
5 vare(r)

Pryd dine vægge med miljøvæv og savsmuldstapet

Har du længe drømt om at give dine vægge en kærlig hånd og friske dem op - dog uden at det giver et bemærkelsesværdigt nyt look? Så har vi hos Tapeteksperten.dk svaret. Miljøvæv og savsmuldstapet er vejen frem mod forbedrede, smukke vægge i et hvidt, klassisk look, der aldrig går af mode.

Både miljøvæv og savsmuldstapet har en utrolig flot tekstur, der giver din hvide væg lidt mere karakter. Tapetet bærer bræg af at fastholde den hvide, tidsløse stil, samtidig med at savsmuldsstrukturen får væggene til at skille sig en smule ud – perfekt til en smuk, skandinavisk og minimalistisk indretning.

Fordele ved tapettypen

Derudover er der flere fordele ved valg af netop disse to tapettyper. Savsmuldstapet er både nemt at anvende og nemt at male over, hvis du pludselig får en lyst til at præge rummet med en farve på væggen.

Derudover er tapetet ideelt at vælge, hvis ens væg er i dårlig stand. Samme gør sig gældende ved miljøvæv, der tilmed også er kendetegnet ved at være rengøringsvenligt og af en robust og kvalitetssikret karakter.

Miljøvæv med mursten

Ønsker du at tilføre et anderledes, men stadigvæk stilrent og hvidt look til din væg, tilbyder vi også miljøvæv med murstenslook. Miljøvævet hæver en smule, når det påføres og er meget naturtro. Det giver væggen en helt særlig og flot struktur.

Stemningsskabende tapeter

Fandt du ikke, hvad du ledte efter, har vi et bredt udvalg af alverdens forskellige tapettyper. Vi garanterer derfor, at uanset hvilken stil du drømmer om at tilføre til dit hjem, et enkelt rum eller blot en væg, har vi, hvad du leder efter.

Er du vild med natur og dyr, kan du udforske vores sortiment af flotte og eventyrlige dyre- og naturtapeter. Disse er også et genialt bud til at pryde børneværelset med. Skal det derimod mere være rene linjer eller markante, farverige striber, der skal præge dit hjem, tilbyder vi naturligvis også diverse typer tapet med flotte striber

Har du ikke helt fået styret dig hen mod hvilket udtryk, du ønsker, dit tapet skal udstråle, kan du hente inspiration fra de mest populære tapettyper blandt vores udvalg.

Tapeteksperten hjælper dig gerne!

Vi håber, vi kan hjælpe dig med at finde dit absolutte drømmetapet. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til vores udvalg af tapeter eller bare ønsker gode råd og tips og tricks med på vejen.

Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os på tlf: 70 20 76 77 eller skrive en mail til os på:  mail@tapeteksperten.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig - sammen kan vi uden tvivl finde det helt rette tapet til dig!