Art Deco

Art Deco

På denne side finder du Tapetekspertens udvalg af flotdesignede og stemningsfyldte tapeter i den overdådige Art Deco-stil. Med sin overdådige, bombastiske, men samtidige kubistiske stil, vil tapeterne passe perfekt ind i det moderne hjem, der indrettes med forkærlighed for den elegance og luksus, der kendetegner Art Decoen.

De mange farver og motiver gør, at du blandt vores udvalg med sikkerhed kan finde tapeter, der vil se smukke ud i ethvert rum, hvad end det gælder stuen, soveværelset, køkkenet eller entréen. Dyk ned i vores udvalg af Art Deco tapet nedenfor, og rejs tilbage i tiden og find inspiration i den ekstravagante stil.

47 vare(r)
47 vare(r)

Art Deco til det moderne hjem

Vores udvalg af Art Deco-tapet tager afsæt i inspiration fra stilen, der herskede i 1920’erne-1940’erne. Alle gode ting vender tilbage, hvorfor Art Decoen naturligvis igen er sprunget frem i indretningen. De ekstravagante og eklektiske stil kan med sine mønstre, farver og grafiske detaljer tilføre stilfuldhed og charme til ethvert hjem. Den store variation i vores sortiment gør, at du kan finde Art Deco-tapet i både stærke og afdæmpede farver, og med vilde eller afslappede mønstre, alt efter hvor bombastisk og dramatisk et udtryk du ønsker at tilføje til din indretning.

Disse tapeter er foruden at være den perfekte tilføjelse til en Art Deco-indretning, en flot kontrast til den enkle, nordiske indretning. På trods af sine udtryksmæssige forskelligheder, findes der slående ligheder mellem nordisk indretning og Art Deco style. Med gyldne detaljer, organiske buer, zigzag mønstre og materialer som velour, der går igen i begge stilarter, bliver Art Deco den oplagte kombinationsmulighed med den nedtonede, skandinaviske indretning.

Blandt udvalget ovenfor finder du tapet i et væld af farver, udtryk og med forskellige motiver, der passer til enhver smag. Med vores brede udvalg af Art Deco tapeter finder du nemt motiver, der skiller sig ud fra mængden og vil skabe en helt unik stemning i dit hjem.

Mønstrede tapeter til enhver smag

Hos Tapeteksperten finder du foruden de vilde Art Deco-tapeter, et bredt udvalg af øvrige mønstre og tapeter. Du kan derfor være sikker på at finde lige det tapet, der passer til dig og din indretningsstil hos os. Er vores Art Deco-tapet ikke lige dig, men ønsker du stadig tapet med mønstre på, anbefaler vi at tage et kig på vores andre kategorier, for eksempel vores designtapeter, stribede tapet eller køkkentapeter – du vil ikke fortryde det!

Tapeteksperten står altid klar med en hjælpende hånd

Har du spørgsmål til vores tapeter i Art Deco-stil, eller spørgsmål til vores øvrige sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, hvorfor du altid kan være sikker på, at Tapeteksperten altid kan hjælpe dig med at finde den rette tapetløsning til dit hjem.

For at komme i kontakt mes os er du altid velkommen til at give os et kald, eller sende en mail – vores kontaktinformationer finder du på vores kontaktside. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.