Returnering af varer

Vedlæg din ordreseddel og skriv ”Returret” og herefter sendes varerne retur i forsvarlig emballage. 
Ønsker du at få pengene retur, klares dette med en returnering til dit kreditkort, og pengene vil være disponibel på din konto efter få hverdage. 
Refunderingen sker, så snart vi har dine varer eller, at vi har modtaget bevis for at varen er sendt til os. 

Bemærk at såfremt der anvendes MasterCard, så kan der gå op til 30 dage inden beløbet er tilbage på kontoen. Det skyldes alene MasterCards eget system og har intet med vores politik at gøre. 

Returnering af brugte varer: Ifølge den nye lovgivning af 14. juni 2014, kan du fremover fortryde køb af varer, selv om du har taget dem i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes så i det beløb, som vi refunderer til dig, efter at vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i handelsøjemed. 

Returnering: 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. 
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Returadresse: 
Tapeteksperten.dk, Priorsvej 7b, 8600 Silkeborg

Varens stand når den sendes retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan undersøge varen på samme måde, som hvis du så den i en fysisk butik. 

Hvis varen er undersøgt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må undersøge varen uden at bryde emballagen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet: 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Bemærk at såfremt der anvendes MasterCard, så kan der gå op til 30 dage inden beløbet er tilbage på kontoen. Det skyldes alene MasterCards eget system og har intet med vores politik at gøre. 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
tapeteksperten.dk, Priorsvej 7b, 8600 Silkeborg

Hvad skal jeg sende med tilbage: 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular/returformular. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 
Tilknyttet fil: Standardfortrydelsesformular (1 MB)