Missoni Plaider

Missoni Plaider

Hos Tapeteksperten finder du et udvalg af skønne og bløde plaider fra det italienske kvalitetsbrand, Missoni. De varme tæpper er et sikkert hit til kølige sommeraftener på terrassen eller hyggelige stunder i sofaen på kolde efterårsdage. Udover at holde dig lun vil de karakteristiske og farverige designs, som Missoni er kendt og elsket for, skabe liv og varme i dit hjem.

Her på siden kan du vælge imellem en bred vifte af farvekombinationer og nuancer, der alle har det tilfælles, at de er skabt i et tidløst design. Kombineret med materialer i førsteklasses kvalitet får du dermed et smukt tæppe, som kan pynte og varme dig år efter år. Se de flotte farver og mønstre herunder og udvælg din yndlingsplaid.

12 vare(r)
12 vare(r)

Hold dig lun med skønne plaider fra Missoni

Det italienske modehus Missoni er kendt for deres karakteristiske farvemønstre samt uovertrufne kvalitet. De luksuriøse plaider er derfor et sikkert valg i ethvert hjem, og de vil bidrage med både liv og ekstra farve i hjemmet – perfekt til især skandinaviske hjem, hvor indretningen kan mangle lidt flere farver.

De ikoniske zig-zag mønstre vil give et livligt præg i hjemmet, så plaiderne fungerer som både en pyntegenstand og funktionel brugsgenstand. Missoni plaiderne er dermed en sand designklassiker, der bør være fast inventar i ethvert hjem!

Se også udvalget af badekåber, tapeter m.m. fra Missoni

Foruden vores udvalg af plaider forhandler vi hos Tapeteksperten også en række andre produkter fra populære Missoni. Dette inkluderer både øvrige tekstiler i form af bademåtter, badekåber og håndklæder såvel som Missoni tapeter.

På den måde kan du virkelig bringe den excentriske og sprudlende stil ind i dit hjem. Hvad enten du blot ønsker at indrette badeværelset med matchende tekstiler i form af Missoni håndklæder og bademåtter, eller om du ønsker at lade stilen komme endnu mere til udtryk som tapet på væggene, så er Missoni et stilsikkert og kvalitetsbevidst valg, du ikke vil fortryde.

Tapeteksperten – Stort udvalg af tapeter og interiør til hjemmet

Hos Tapeteksperten ønsker vi at gøre det let for dig at indrette, dekorere og pifte hjemmet op. Og med vores store udvalg af tapeter og fototapeter i alle afskygninger er der rig mulighed for netop det. Uanset om du bare ønsker at pifte stuen op med en farverig og dekorativ endevæg, eller om hele hjemmets rum står for tur, så er tapeter en lettilgængelig og overskuelig måde at ændre udtrykket og stilen i dit hjem.

Grundet vores store udvalg er det desuden let at finde noget, der matcher dine ønsker og tanker. Har du spørgsmål til produkterne, eller fandt du ikke præcis, hvad du søgte, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har langt flere tapeter end vist her på siden, så vi kan helt sikkert finde det rette til dig. Ring til os på tlf. +45 70 20 76 77 eller send en mail på mail@tapeteksperten.dk – så finder vi en løsning til dig.