Missoni Badekåber

Missoni Badekåber

Hvem elsker ikke at hoppe direkte i en blød og vamset badekåbe efter badet eller trisse rundt i kåben som hyggetøj på en afslappende fridag? Hos Tapeteksperten forhandler vi badekåber fra Missoni, der laver lækre og bløde badekåber i deres ikoniske og farverige mønsterdesigns. 

Badekåberne er lavet i samme gode kvalitet, som Missoni er kendt og elsket for, så de vil holde sig pæne selv efter lang tids brug. Badekåberne føres i flere forskellige størrelser, men vær dog opmærksom på, at de er store i størrelserne, så vælg en størrelse mindre end normalt. Er du i tvivl, kan du med fordel tjekke vores størrelsesguide inde på hver enkelt produkt. Se alle badekåberne fra Missoni nedenfor og vælg din yndlings farvekombination.

14 vare(r)
14 vare(r)

Find din nye Missoni badekåbe her

Det italienske modehus Missoni er kendt for deres farvestrålende og udtryksfulde designs, der skaber liv og varme. Deres badekåber er selvfølgelig ingen undtagelse, og hos Tapeteksperten forhandler vi et væld af de smukke slåbrokker. I udvalget finder du både de helt spraglede farvedesigns samt mere afdæmpede nuancer. Alle badekåber er dog udformet i det ikoniske Missoni-design og mønster, som man ikke kan undgå at blive i godt humør af. Trods de mange farver formår Missoni alligevel at bevare et tidløst og klassisk look, der bliver ved med at være smukt sæson efter sæson.

Med en Missoni badekåbe får du både en lækker og kvalitetsrig beklædningsgenstand, samtidig med at den vil pynte på badeværelset. Vi forhandler endda også håndklæder, bademåtter og plaider fra Missoni, så du kan matche de farvestrålende tekstiler på kryds og tværs samt skabe et charmende, stilfuldt udtryk i dit hjem. Har du mod på endnu mere spræl og liv i hjemmet, tilbyder vi også Missoni tapeter, så du kan bringe det karakteristiske design ind i alle hjemmets rum.

Tapeteksperten – Flotte tapeter og boligtilbehør til enhver stil

Foruden vores mange produkter fra Missoni, tilbyder vi hos Tapeteksperten også et enormt udvalg af smukke og moderne tapeter til enhver smag. Det inkluderer alt lige fra spændende designtapeter, romantiske blomstertapeter samt tapeter med mønstre. Du finder også et udvalg af klassiske og minimalistiske møbler i form af borde og stole såvel som elegante vægure.

Med vores alsidige sortiment kan vi derfor garantere, at du helt sikkert finder noget, der falder i din smag. Især tapeter har gjort et comeback i boligindretningen de seneste år, og vi synes, det er en genial måde at skabe nyt liv i hjemmet. Har du brug for hjælp til at finde det rette tapet, hjælper vi dig hellere end gerne. Du er derfor velkommen til at give os et kald på tlf. +45 70 20 76 77 eller sende en mail til mail@tapeteksperten.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med dine indretningsdrømme!