Opret brugerGlemt adgangskode

KABE STONE

KABE Stone er en indfarvet spartel med en speciel overfladebehanding, der giver en lækker, levende overflade. KABE Stone er langt stærkere end både KABE og KABE Raw. KABE STONE er vandafvisende, men ikke vandtæt.
KABE Stone er desuden ideelt til udførelse af køkkenborde samt vægge bag et komfur. Produktet tåler meget høj varme og kan rengøres med normale rengøringsmidler.

KABE Stone er særdeles slidresistent og binder godt til stort set alle overflader. Produktet er særligt velegnet til flader, der kræver høj elasticitet. Her kan nævnes gips, cement, træ samt metaloverflader. KABE Stone er fleksibelt og tilpasser sig det underliggende materiales volatilitet.

KABE Stone købes i sæt, som består af primer, indfarvet spartel og topcoat. Topcoaten fås i både mat og blank.  Produktet henvender sig de øvede gør-det-selv-folk.


Kabe Stone - slidstærk indfarvet spartelmasse i 10 farver

Kabe stone kan anvendes direkte på fliser og vægge.
Den er meget slidstærk og velegnet til vægge med stort slid.
Tapeteksperten

Her finder du et super udvalg af tapet, wallstickers og fototapet fra både ind- og udland.
Det er fra de førende designere såsom FERM Living, Eijffinger, Sanderson og Designers Guild, så står du og mangler tapet, stickers eller en fotostat, så har vi noget for dig.

Åbningstider

Man-fre:  9.00 - 17.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle af vores tapeter kan du kontakte os på: mail@tapeteksperten.dk

TAPETEKSPERTEN | GL. KONGEVEJ 26 | 7442 ENGESVANG