Opret brugerGlemt adgangskode

Handelsbetingelser

1. Priser og bestilling

Du skal være fyldt 18 år for at handle på tapeteksperten.dk.
Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms, told, afgifter mm.
Bestillinger kan kun afgives på hjemmesiden www.tapeteksperten.dk

For at foretage et køb hos www.tapeteksperten.dk skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Vælg forsendelsesmetode og tilføj eventuelle kommentarer.
3. Indtast dine personlige oplysninger og accepter handelsbetingelser.
4. Vælg betalingsmetode.
5. Indtast kortoplysninger eller telefonnummer og godkend betaling.


2. Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.
Vi opkræver ikke gebyrer ved betaling på tapeteksperten.dk.
Beløbet trækkes først fra din konto, når varen afsendes.
Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.
Betalingen fremgår som tapeteksperten.dk på dit kontoudtog.
Der kan også betales via Paii. OBS: Du er ikke beskyttet af indsigelsesordningen med denne løsning. Læs mere her


Det er  også muligt at lave afdragsbetaling med ViaBill.

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 10.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 10.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Hvordan foregår det?

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i webshops. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du står ved kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder.

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.


Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 10.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice, dog minimum kr. 99,-. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 10.000 i mere end 600 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her.


    -Få varerne, inden du betaler

    -Betal, som det passer dig

    -Hurtigt kredittjek


Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standardhandelsbetingelser, som du kan se her.

Hvem er ViaBill?


ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.


3. Levering

Alle ordre leveres med Postdanmark og du kan bestille følgende leveringsmetoder;
1. ”Pakkeshop” kr. 39.- hvor du selv henter pakken på posthus/pakkeshop efter eget valg.
2.  ”Med omdeling” her får du pakken leveret lige til døren for kr. 59.-
Vi levere fragtfrit ved køb over kr. 999.-
For levering til andre lande er der særskilte fragtpriser, som kan ses under ”Check-out” når du går til kassen og betaler.

Ordrer til Skandinavien (inkl. Grønland og Færøerne) vil blive afsendt med Postdanmark.
Leveringstiden afhænger af lagersituationen samt fortoldning, men fra varens afsendes fra Tapeteksperten.dk går der 1-5 dage.

Handler du fra et land uden for EU skal du være særlig opmærksom på at du stadig betaler danske told og moms-afgifter, og står selv for indfortoldningen i dit hjemland.

Hvis du har købt en vare, hvor der er leveringstid, så vil du få besked pr. E-mail.
Alle øvrige lagervarer sendes omgående, og her er leveringstiden 1-3 hverdage.

4. Sikkerhed

Alle personlige oplysninger beskyttes vha. stærk SSL-kryptering under overførslen til os.
Kortoplysninger sendes direkte til PBS og kan således ikke læses eller kopieres af os eller nogen andre.

Tapeteksperten.dk er e-mærke certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.

5. Privatlivspolitik

Alle personlige oplysninger behandles fortroligt og deles ikke med andre.
Købsoplysninger opbevares i 2 år for at sikre korrekt behandling af eventuelle garantisager.
Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger en logstatistik hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere tapeteksperten.dk

6. Kvittering

Du modtager kvitteringen/ordrebekræftelsen som sidste trin i betalingsprocessen,
på din e-mail og i forsendelsen. Modtager du ingen ordrebekræftelse, så check venligst dit spamfilter, eller kontakt os på telefon 70 20 76 77.
Kvitteringen/ordrebekræftelsen bør gemmes til eventuelt senere brug.

Det er ikke muligt at se tidligere ordre ved login på webshoppen, hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til mail@tapeteksperten.dk

7. E.markedsføring og nyhedsbreve

Du modtager kun e-markedsføringsmateriale og nyhedsbreve via e-mail, hvis du aktivt har bedt om det.
Du vil aldrig modtage markedsføringsmateriale via almindelig post fra tapeteksperten.dk

8. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
  1. Har modtaget din vare.
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én            
       ordre, og som leveres enkeltvis
  3 .Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der
       består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal afgives på mail   mail@tapeteksperten.dk eller pr. telefon 7020 7677
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du på nedenstående link.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Tilknyttet fil: File iconStandardfortrydelsesformular (1 MB)

9. Returnering af varer

Vedlæg din ordreseddel og skriv ”Returret” og herefter sendes varerne retur i forsvarlig emballage.
Ønsker du at få pengene retur, klares dette med en returnering til dit kreditkort, og pengene vil være disponibel på din konto efter få hverdage.
Refunderingen sker, så snart vi har dine varer eller, at vi har modtaget bevis for at varen er sendt til os.

Bemærk at såfremt der anvendes MasterCard, så kan der gå op til 30 dage inden beløbet er tilbage på kontoen. Det skyldes alene MasterCards eget system og har intet med vores politik at gøre.

Returnering af brugte varer:
Ifølge den nye lovgivning af 14. juni 2014, kan du fremover fortryde køb af varer, selv om du har taget dem i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes så i det beløb, som vi refunderer til dig, efter at vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i handelsøjemed.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returadresse: Tapeteksperten.dk, Gl. Kongevej 26, 7442 Engesvang.

Varens stand når den sendes retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan undersøge varen på samme måde, som hvis du så den i en fysisk butik.

Hvis varen er undersøgt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må undersøge varen uden at bryde emballagen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Bemærk at såfremt der anvendes MasterCard, så kan der gå op til 30 dage inden beløbet er tilbage på kontoen. Det skyldes alene MasterCards eget system og har intet med vores politik at gøre.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
tapeteksperten.dk, Gl. Kongevej 26, 7442 Engesvang.

Hvad skal jeg sende med tilbage:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular/returformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilknyttet fil: File iconStandardfortrydelsesformular (1 MB)

10. Reklamationsret

Når du handler på tapeteksperten.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at få en kvittering.
Uberettigede reklamationer pålægges et undersøgelsesgebyr og forsendelsesomkostninger.

Varen sendes til:
Tapeteksperten.dk, Gl. Kongevej 26, 7442 Engesvang

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, så detaljeret som muligt, hvad problemet.

Brug gerne vores returformular, det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Tilknyttet fil: File iconStandardfortrydelsesformular (1 MB)

11. Forbehold

Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.
Rådgivning gives uden ansvar, da kunden kan opleve anderledes opførsel af produktet på baggrund af forhold vi ikke er bekendt med.

12. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hosTapeteksperten.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og salgspersonalet for Tapeteksperten.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på tapeteksperten.dk er Ole Andersen.

Oplysninger afgivet til Tapeteksperten.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Tapeteksperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tapeteksperten.dk via e-mail mail@tapeteksperten.dk.

Privatlivspolitik
Vi anvender cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger en logstatistik hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere tapeteksperten.dk

13. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Tapeteksperten.dk via e-mail mail@tapeteksperten.dk eller pr. telefon 70207677.
Skulle det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.  www.forbrug.dk

Købeloven overholdes fuldstændigt.Tapeteksperten

Her finder du et super udvalg af tapet, wallstickers og fototapet fra både ind- og udland.
Det er fra de førende designere såsom FERM Living, Eijffinger, Sanderson og Designers Guild, så står du og mangler tapet, stickers eller en fotostat, så har vi noget for dig.

Åbningstider

Man-fre:  9.00 - 17.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle af vores tapeter kan du kontakte os på: mail@tapeteksperten.dk

TAPETEKSPERTEN | GL. KONGEVEJ 26 | 7442 ENGESVANG