Verdenskort

Verdenskort

Hos Tapeteksperten finder du et bredt udvalg af flotte verdenskort, som alle kan tilpasses en væg. Fototapet med verdenskort er populære i mange hjem. Med verdenskort til væggen kan du skabe en imponerende grafisk og udtryksfuld stemning, der kan betragtes i timevis, og som helt sikkert vil indbyde til mange samtaler om rejser, geografi og feriedrømme. 

De forskellige fototapeter her på siden inkluderer verdenskort til væggen i flere stilarter, både det klassiske blå verdenskort såvel som mere retro- og vintageinspirerede verdenskort. Vi har også verdenskort til børn, der med søde motiver viser, hvor i verden de forskellige dyr som elefanter og isbjørne bor. Gå på opdagelse i udvalget herunder og find dine favoritter.

9 vare(r)
Udsalg
Fototapet310WALS0171-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
FototapetVerdenskortsandgr-10
Specialpris 495,00 kr
Pris: 895,00 kr
Udsalg
FototapetBlueprint300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
FototapetManhattan300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
FototapetVintageLondon300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
OldMapVintageverdenskortigyldnenuancer-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 895,00 kr
9 vare(r)

Dekorér hjemmet med store verdenskort til væggen

Et verdenskort, der fylder en hel væg, er et smukt og stemningsfuldt blikfang, der vil pryde ethvert hjem. Vælger du et af vores detaljerede og traditionelle verdenskort, vil de også bidrage til geografisk forståelse, f.eks. blandt børn. Et stort og detaljeret verdenskort til væggen kan også bruges til at overveje, hvor næste rejse skal gå hen. Du kan også påsætte en knappenål ud fra de lande og byer, du allerede har besøgt. På den måde kan du få en unik og personlig væg.

Synes du, at det bliver for voldsomt med et verdenskort, der fylder hele væggen, kan du også sagtens købe tapeter med verdenskort i mindre størrelser, som du kan montere på en plade og anvende som et stort billede. Dette vil give samme flotte og fascinerende effekt, hvad end det er i stuen, ved spisebordet eller måske bag skrivebordet på kontoret.

Vælg mellem fototapeter med verdenskort i sort/hvid eller farver

Udover det klassiske blå verdenskort, som mange af os kender fra skoletiden, finder du også verdenskort i andre og mere moderne stilarter. Du kan eksempelvis få verdenskort i sort/hvid samt grå toner, som giver et mere afdæmpet og minimalistisk look. Vi har også verdenskort på slidt beton eller mursten. Disse verdenskort afbilleder kun omridset af de forskellige verdensdele, og du får en mere rå og industriel stil.

Er du vild med vintagestilen, har vi også smukke og anderledes verdenskort med patina og afdæmpede farver, som giver et mere gammeldags look og samtidig emmer af overjordisk mystik. Vi har også verdenskort i dæmpede sandfarver, som viser både lande og de største byer. Dermed får du samme detaljegrad som ved et klassisk verdenskort, men i en udgave, der er mere retro.

Find tapeter til enhver smag hos Tapeteksperten

Foruden vores fototapeter med verdenskort finder du også et væld af øvrige fototapeter, som kan skabe liv og stemning i dine rum. Vi har bl.a. tapeter med beundringsværdige naturmotiver samt metropoler, så du eksempelvis kan få New Yorks famøse skyline direkte ind i stuen. Er du mere til almindelige tapeter, finder du naturligvis også et stort udvalg af disse. Med alt fra retrotapeter, ensfarvede tapeter, tapeter med små mønstre og meget andet, er der noget til enhver smag og ethvert hjem.

Har du spørgsmål til vores udvalg af tapeter, eller fandt du ikke præcis, hvad du søgte, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige tapet. Sortimentet inkluderer desuden flere tapeter end vist her på siden. Søger du noget helt specielt tapet, kan vi derfor helt sikkert også hjælpe med det. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. +45 70 20 76 77 eller skriv til os på mail@tapeteksperten.dk - så finder vi den rette løsning til netop dine ønsker og behov.