Tapet med strandmotiv

Tapet med strandmotiv

I denne kategori finder du tapet, der efterlader følelsen af sand mellem tæerne og den velkendte duft af havvand, som gør længslen efter badeferier markant mindre. Hos Tapeteksperten finder du et bredt udvalg af fototapet, hvor temaet er ”ved stranden”, der er så livagtig og i god kvalitet, at det føles som at være der selv.

Disse strand-fototapeter findes som færdigproduceret på bestemte standardmål, men du kan også tilpasse mange af dem til din væg derhjemme, hvis det ønskes. Du har derfor rig mulighed for at skabe et tropisk paradis i dit hjem, hvor alt du skal sørge for, er musikken, bikinien og drinken i hånden. Gå på opdagelse i vores fototapet med strandmotiver, og drøm dig væk til steder som Miami, Treasure Island, Hawaii og mange andre solrige strande sydpå.

20 vare(r)
Udsalg
FototapetBeachResort-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetMalibuSpecialml-10
Specialpris 349,50 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetMaui-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetMiami-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetOceanBreeze-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetPraslin-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetSandyPath-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetTreasureIsland-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
Fototapet310WALS0152-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
20 vare(r)

Indret dit hjem med fototapeter med strandmotiver

Nyd sommeren året rundt med vores fototapet med vidunderlige strandmotiver, og indret dit hjem til at være en lille bid af paradis eller en tropisk ø. I vores sortiment finder du mange varianter og udgaver på et strandmotiv, hvor nogle har græsenge, palmer, både eller en bro ud i vandet. Du bestemmer dermed selv, hvordan dit tropiske paradis skal se ud.

Vi har fx et lækkert fototapet med solnedgang på Hawaii med mægtige palmer og en flot orange glødende horisont. Vil du hellere have Maldivernes hvide sandstrande, har vi også et motiv med det. Her får du selvfølgelig den skønne hvide sandstrand og turkise hav, hvor det eneste du mangler, er kokosnødden med et sugerør og kulørte paraplyer i.

Flere af vores fototapeter med strandmotiver indbyder til afslapning og meditative tilstande. Fælles for mange af fototapeterne er, at de kommer i 8 dele og bliver leveret med klister. Så alt, du skal bekymre dig om, er at opsætte det nydeligt og lige. Du finder selvfølgelig også en guide til opsætning af non-woven tapet på vores hjemmeside. Det skal nemlig være enkelt at tapetsere – uanset erfaringsniveau.

Tapeteksperten – leverandør af livlige og flotte fototapeter

Er det ikke lige en sandstrand, du ønsker, skal pryde din stue, så har vi mange andre alternativer og settings, som vil være oplagte at opsætte i dit hjem. Foruden vores tapeter med strandmotiver lagerfører vi også tapeter med naturmotiver, tapeter med skovmotiver og tapeter med struktur som sten, træ og beton. Vi har nemlig et rigtig stort og varieret sortiment af udvalgte tapeter i alle former for stilarter, så du kan prøve en masse udtryk og atmosfærer af i dit hjem.

Har du spørgsmål til nogle af vores ovenstående strandmotiver eller nogle af vores øvrige tapetsortimenter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og kan hjælpe dig på rette vej, så du ender med det resultat, du ønskede.

Du kontakter os ved enten at ringe på tlf. +45 70 20 76 77, sende os en mail på mail@tapeteksperten.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.