Junglemotiver

Junglemotiver

Tapeter bliver ved med at være in i boligindretningen. Trænger man til forandring i hjemmet, er nyt tapet en overskuelig og nem løsning, der kan ændre udtrykket i ethvert rum og øjeblikkeligt skabe langt mere personlighed.

Hos Tapeteksperten finder du et spændende udvalg af tapeter, og her på siden finder du jungle wallpapers med eksotiske motiver fra jungle og tæt bevoksning eller beplantning. Tag naturen ind i stuen, og skab en fantastisk stemning med alt lige fra natur-tapeter til palmetapeter og diverse fototapeter. Tag et kig i vores lækre sortiment herunder, og vælg det tapet, der matcher din boligindretning derhjemme.

35 vare(r)
35 vare(r)

Udforsk vores skønne udvalg af jungle tapetdesigns

Tapeter er en ideel metode til at dekorere dit hjem på. Du kan skabe forskellige stemninger i hvert rum i hjemmet. Vi har jungletapeter til enhver smag og ethvert behov, hvad end det gælder udsmykning af køkkenet, stuen eller din entre. Du kan også lege med tanken om forskellige udtryk i ét stort rum. Du kan skabe et smukt blikfang ved at vælge fototapet med et flot motiv til en enkel væg og inddele rummet i flere områder, ved at bruge et andet tapet et andet sted i rummet. 

Giv dine rum mere liv og atmosfære med vores varierede udvalg af smukke tapeter. I vores sortiment finder du bl.a. tapeter med dyremotiver, bambusskove m.m. der smukt kan pryde din væg i spisestuen eller på soveværelset med sit orientalsk-inspirerede udtryk.

Du kan også finde tapeter som vores fototapeter, der er lavet på et non-woven materiale, der sikrer en nem opsætning. Du skal blot påføre klister på væggen og herefter opsætte tapetet. Der medfølger også en opsætningsvejledning. Hvis disse tapeter ikke er noget for dig, fototapet med motiver ved stranden eller med naturmotiver.

Leder du efter noget bestemt tapet? Kontakt os for fagkyndig rådgivning

Det gælder for alle vores tapeter, at de er i høj kvalitet og særprægede designs. Hos Tapeteksperten har vi mange års erfaring, og vi har et godt øje for hvilke brands inden for tapetdesigns, der fungerer. Tag især et kig på vores populære tapeter. Når du vælger nogle af vores tapeter, er du sikker på at få tilsendt eksklusive tapeter, man ikke bare lige finder alle steder – vores sortiment er nøje udvalgt.

Vi vil med glæde være behjælpelig, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål til vores tapeter, eller hvis du har brug for hjælp til at udvælge det helt rette tapet. Vi har mange flere tapeter end vist her på siden, så hvis du måske har et bestemt design i tankerne, skal du bare kontakte os med dine ønsker, og så finder vi ud af det. Ring til os på tlf. +45 70 20 76 77, send os en e-mail på mail@tapeteksperten.dk eller udfyld vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.