Skovmotiver

Skovmotiver

Hvem elsker ikke at opholde sig i skovens grønne og rolige omgivelser? Med vores fototapeter kan du bringe følelsen af at være ét med naturen ind i hjemmet. Hos Tapeteksperten fører vi nemlig et stort udvalg af smukke fototapeter med skov- og naturmotiver, der vil skabe en helt særlig stemning i dit hjem.

Udvalget inkluderer både fototapeter med naturalistiske afbildninger af flotte vandfald, skove, træer og jungler, men også mere grafiske tapeter med bl.a. palmeblade, roser og andre smukke illustrationer, der alle fortolker naturmotiver på en inspirerende og dekorativ måde. Tag et kig i udvalget nedenfor og vælg dit yndlingstapet.

34 vare(r)
Udsalg
FototapetAtlinRoad-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetDolomiti-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetWicklowPark-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
BirchforestFototapetmedbirkestammer-10
Specialpris 299,00 kr
Pris: 695,00 kr
34 vare(r)

Nyd naturen indenfor med vores fototapet med skov og natur

Hvorfor ikke bringe naturen indendørs, så du kan få glæde af frodige skovmotiver og fortryllende landskaber hver dag, hele året rundt? Vores fototapeter med skov- og naturmotiver er et perfekt valg til soveværelset, stuen eller børneværelset – ja faktisk ethvert rum i hjemmet.

Har du en helt særlig hyggekrog i hjemmet, vil de grønne blade og solbeskinnede trækroner skabe en ekstra speciel stemning og få det til at føles som om, at du sidder iblandt træerne. De smukke fototapeter fås i et væld af forskellige udtryk, lige fra en dugfrisk morgenstund i birkeskoven til spændende og mystiske junglemotiver.

Se også vores øvrige udvalg af flotte tapeter

Hos Tapeteksperten finder du naturligvis også et kæmpe udvalg af øvrige fototapeter. Vi forhandler f.eks. verdenskort, som giver et flot og imponerende look på enhver væg, såvel som fototapeter med motiver til børn, så du kan skabe sand magi på børneværelset.

Er du til mere simple og stilrene designs, har vi også et udvalg af ensfarvede tapeter samt tapeter med striber, små mønstre og mange andre udformninger. Uanset boligtype og indretningsstil kan du derfor helt sikkert finde det tapet, du går og drømmer om.

Tapeteksperten – din genvej til en unik boligindretning

Tapeter er en genial måde at forny dit hjem på, da det ikke kræver den helt store renovering eller udgift. Hos Tapeteksperten kan du få tapeter med mønstre og motiver, der gør dit hjem helt unikt og giver dig mulighed for at eksperimentere med indretningen. Takket være vores store udvalg er du desuden sikker på at finde noget, der matcher dine ønsker. 

Faktisk forhandler vi mange flere typer tapeter, end du ser her på siden. Fandt du ikke, hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores udvalg, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 70 20 76 77 eller skrive til os via mail mail@tapeteksperten.dk. Du kan også kontakte os via vores kontaktformular. Herefter vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan få fat i det helt rigtige tapet til dine boligdrømme.