Tapet med graffiti og grafiske mønstre

Trænger du til forandring i hjemmet, er tapet en oplagt og nem måde at skabe det på. Giv hjemmets vægge personlighed med Tapetekspertens sortiment af stilfulde graffiti-tapet og tapet med grafiske mønstre.

Her på siden finder du vores flotte udvalg af tapeter med grafik- og graffitimotiver, som kan være med til at skabe kant i ethvert hjem. Udvalget inkluderer tapeter i et væld af forskellige farver, skarpe såvel som neddæmpede, grafiske og organiske mønstre, samt tapeter med forskellige abstrakte eller virkelighedstro motiver. Dyk ned i udvalget nedenfor, og bliv inspireret til at tilføje kreativt tapet til dit hjem.

1-48 af 62
Udsalg
FototapetIcefields-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetPassion-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetSTARWARSIntro-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 799,00 kr
Udsalg
FototapetAbbeyRoad300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
FototapetBlueprint300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
FototapetSafari300x240cm-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
1-48 af 62

Skab personlig stemning i hjemmet

Tapet er en nem og hurtig måde, hvorpå man kan skabe forandring i hjemmet. Drømmer du om et råt, realistisk og spændende udtryk i dit hjem, er vores graffititapeter et godt sted at starte. På denne side finder du tapeter i alsidige designs og farver, som kan passe ind i ethvert hjem. Med et tapet med grafiske mønstre er indretningsmulighederne uendelige, og kan bidrage med mange forskellige stemninger til hjemmet, alt efter ønske og smag. Hvad enten du ønsker at indrette sove- eller børneværelset, stuen eller køkkenet, finder du med sikkerhed noget, der kan passe til ethvert rum.

Graffiti-tapetet er en spændende måde at skabe en realistisk scene i forskellige rum. Med et udvalg af grafiske eller organiske designs i mange forskellige farvepaletter, er det muligt at skabe personlighed og kant i det pågældende rum. Med alsidige og rå designs kan du nemt skabe en stærk, men elegant, kontrast til den ellers nedtonede skandinaviske indretning, og tilføje et personligt og unikt udtryk til dit hjem.

Tapeterne er enkle selv at opsætte derhjemme. Alt du skal sørge for er en mallerulle og en hobbykniv, da alt tapet du bestiller, leveres med tapetklister. Vi har lavet en udførlig guide i tapetopsætning, som kan hjælpe dig godt på vej med din nye, smukke væg.

Stort udvalg af mønstrede tapeter

Ønsker du at udforske andre muligheder af tapeter inden du slår dig fast på et valg, er det godt, at Tapeteksperten har et kæmpe udvalg af andre mønstrede tapeter, der kan bringe verden og naturen helt indenfor i hjemmet. Se for eksempel vores udvalg af jungletapeter, tapeter i sten- træ- og betonlook, eller tapeterne med de dekorative verdenskort. Uanset hvad du søger til det enkelte rum, kan du være sikker på at finde det hos Tapeteksperten!

Kontakt Tapeteksperten for råd og vejledning

Har du spørgsmål til vores fototapeter med graffiti, eller spørgsmål til vores øvrige sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, hvorfor du altid kan være sikker på, at Tapeteksperten altid kan hjælpe dig med at finde den rette tapetløsning til dit hjem.

For at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at give os et kald, eller sende en mail – vores kontaktinformationer finder du på vores kontaktside. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.