Sten-, træ- og betonmotiver

Sten-, træ- og betonmotiver

Bring naturlige elementer ind i hjemmet med fototapet! Du kan nemt bringe det rå look ind i hjemmet med vores flotte fototapeter med struktur. Uanset om du leder efter tapet med stenmotiver, træ eller beton, er du kommet til rette sted.

Her på siden har vi samlet vores tapeter med alle de ovenstående motiver. Udvalget inkluderer både rå, naturlige motiver med murstenvægge og træplanker, samt mere grafisk inspirerede designs i beton-look. Dyk ned i vores flotte udvalg nedenfor!

23 vare(r)
Udsalg
Fototapet310WALS0128-10
Specialpris 499,00 kr
Pris: 995,00 kr
Udsalg
Fototapet38CoolConcrete-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetBirkenrinde-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetBjrk-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetConcrete-10
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 3.189,00 kr
Udsalg
FototapetMarmoro-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetOak-10
Specialpris 595,00 kr
Pris: 895,00 kr
Udsalg
FototapetTitanium-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
Udsalg
FototapetWhiteBrick-10
Specialpris 399,00 kr
Pris: 699,00 kr
23 vare(r)

Skab stemning i hjemmet med naturlige motiver

Ønsker du en nem og billig løsning til at bringe naturlige materialer ind i hjemmet, er vores fototapeter en oplagt løsning. Uanset om du ønsker en ændring i stuen, køkkenet, soveværelset, børneværelset eller sågar entreen, kan vores tapeter gøre jobbet!

Ved at bringe tapet med naturlige motiver ind i hjemmet, kan du skabe en hyggelig og naturlig stemning. Vores fototapet med træ, der ligner træplanker, kan give varme til et ellers koldt og hvidt rum. Ønsker du noget med mønster, har vi et udvalg af tapet med beton-look, der tilfører en flot og spændende dynamik til rummet.

Du kan med vores fototapet med sten, der også går under navet ”newyorker-væg”, få dén murstensvæg, du altid har drømt om. Slip for den store væg-renovering, og gør det nemt for dig selv med flot fototapet. Vores tapeter er nemme og hurtige at sætte op, så du uden videre besvær kan læne dig tilbage og nyde synet af din nye væg.

Mange af tapeterne i denne kategori kan tilrettelægges efter dine mål og produceres, så de passer perfekt til dine vægge.

Se vores mange designmuligheder

Vores flotte tapet med sten-, træ-, og betonmotiver er naturligvis ikke den eneste måde, du kan bringe naturen inden for dit hjem. Hos Tapeteksperten.dk finder du bl.a. et udvalg af skovmotiver, der bringer naturen helt indenfor, grafitti og grafiske designs, samt metropolmotiver med billeder af storbyer og urban designs.

Er du til det mere simple, kan du med fordel tage dig et kig på vores øvrige tapeter og fototapeter. Her har vi mange forskellige ensfarvede tapeter, tapeter med striber eller andre små, simple mønstre. Uanset hvilken stil du har, kan du være sikker på at finde et tapet hos os, der passer med dine ønsker og drømme.

Har du spørgsmål? Vi er kun et kald væk!

Tapeteksperten.dk står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål eller behov for vejledning, inden du køber dit nye tapet. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvilket gør at vi altid kan give god, kvalificeret vejledning til vores kunder.

Har du brug for hjælp til at vælge det rette tapet, der matcher dine behov, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os! Du kan ringe til os på tlf. +45 70 20 76 77, skrive på vores mail mail@tapeksperten.dk, eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!