Toggle Nav
Din Kurv  

Fototapet

Hos Tapeteksperten finder du et kæmpe udvalg af fototapeter i forskellige designs og stilarter. Lige meget hvad du søger, kan du altså være sikker på at finde tapeter, der falder i lige præcis din smag. Vi har gjort det let for dig ved at inddele vores fototapeter i overskuelige kategorier, så du nemt kan gå på opdagelse i vores store udvalg.

I vores sortiment finder du alt lige fra tapet med motiver til børn, retrotapet og blomstertapeter til tapet i små mønstre og verdenskort. Vores verdenskort finder du desuden både som tapet til hele væggen samt i mindre størrelser, der kan monteres på en plade og hænges op som billede.

Find fototapeter til dine individuelle behov

Med fototapeter fra Tapeteksperten kan du give hele dit hjem et nyt look. I vores omfattende udvalg finder du nemlig tapeter i alle afskygninger, der hver især er velegnet til forskellige rum, hvad enten det gælder tapet til soveværelset, børneværelset, kontoret eller andre rum. Vores udvalg rummer designs til enhver stilart, uanset om du er til den skandinaviske, minimalistiske stil med rene linjer, den romantiske stil med blomster og naturmotiver eller måske den mere industrielle stil, som du kan opnå vores fototapeter i råt beton- eller murstenslook. Alle vores tapeter fås i færdigproducerede størrelser, men du har også mulighed for at få unikt tilpasset tapet til lige præcis dine behov, som vi producerer specielt til dig. Med vores store udvalg af fototapeter i forskellige designs, farver og mønstre kan du dermed give dine rum et helt nyt udtryk, der afspejler din personlighed – uden at det kræver en hel weekends arbejde!

Skal du vælge Non-woven-tapet eller papirtapet til dine vægge?

Hos Tapeteksperten fører vi både tapet i Non-woven samt papir. Begge dele har sine fordele. Papirtapet er lidt billigere, og der skal påføres tapetklister på bagsiden af tapetet. Papirtapeter er nemme at arbejde med, men da de sidder godt fast, skal man bruge værktøj, hvis de en dag skal fjernes. Non-woven tapet er endnu lettere at påføre, da du blot skal påføre klister på væggen, og herefter kan du opsætte tapetet direkte på væggen. Uanset hvad du vælger, får du ved køb af fototapet fra Tapeteksperten en høj kvalitet, der passer til enhver stil og indretning.

Søger du noget helt bestemt tapet? Kontakt os for råd og vejledning

Vi er erfarne inden for tapetbranchen, og vi vil med glæde hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til at finde det tapet, der passer til lige netop dine behov. Måske har du et helt bestemt design i tankerne. Vi har mange flere tapeter end vist her på siden, så kontakt os endelig med dine specifikke ønsker, og så finder vi det til dig. Vi kan kontaktes via vores kontaktformular, på tlf. 70 20 76 77 eller via mail på mail@tapeteksperten.dk.