Fototapet

Fototapet kan med flotte kunstværker og designs skabe nyt liv og elegante kontraster til et ellers tomt rum. Med ét kan man nemt og hurtigt ændre rummets udtryk og atmosfære og skabe præcis den stemning, man ønsker. Hos Tapeteksperten.dk finder du et stort udvalg af fototapeter, der falder i enhver smag.

Vi har gjort det nemt for dig og inddelt vores fototapeter i forskellige kategorier. I vores udvalg finder du bl.a. motiver til børneværelset, vintage motiver og grafiske designs. Du kan også bringe lidt af verden udenfor ind i dit hjem. Bliv inspireret blandt vores designs med flotte verdenskort,  skovmotiver og metropolmotiver med billeder af storbyer og urban designs.

Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på at finde det hos os. Dyk ned i vores inspirerende udvalg nedenfor.

1-48 af 396
1-48 af 396
Trustpilot4.8 / 5.0 På Trustpilot
Stort sortiment
EmaerketVi er e-mærket
Fri fragt over 500 kr.

Skab god stemning i hjemmet med fototapet

Med fototapet er dine muligheder for indretning uendelige, og det er uanset hvilken stemning, du ønsker at tilføre til dit hjem. Hvad enten det gælder stuen, soveværelset, børneværelset eller køkkenet, har vi noget, der passer til ethvert rum.

Fototapet er en smart og billig måde at få et dekorativt pust ind i sit hjem. Med det rette udstyr er det nemt og hurtigt at sætte op. Med tapeter fra Tapeteksperten.dk kan du uden videre besvær skifte den kedelige, hvide væg ud med et kunstværk, som du kan nyde hver dag. Se vores udvalg igennem og vælg det motiv, der passer perfekt til dig og dit hjem!

Tapeter i alsidige designs

Hos Tapeteksperten.dk har vi altid et bredt udvalg af mange forskellige designs. Du kan derfor være sikker på altid at finde et tapet, der matcher din stil og dine ønsker. Er vores fototapet dog ikke helt det, du leder efter, kan du tage et kig på vores andre kategorier. Vi har et stort udvalg af almindeligt tapet og designertapet. Begge kategorier byder på uendeligt mange motiver og designmuligheder.

Fototapet adskiller sig fra almindeligt tapet ved at udfylde hele væggen, hvor almindeligt tapet derimod sættes op i striber. Fototapeter giver derfor en helt speciel dybde til rummet. Desuden kan tapetet nemt opsættes på de fleste overflader.

Vi har altid gode tilbud på fototapet. Du kan tage et kig forbi vores outlet eller udvalg af restpartier. Der finder du et udvalg af billige fototapeter, som ellers ikke er tilgængelige i vores sortiment. 

Skal du have nyt fototapet? Vi er klar til at hjælpe!

Vi vil altid gerne hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for vejledning i købet af dit nye fototapet. Vi har flere års erfaring, hvilket gør, at vi kan give vores kunder en god, kvalificeret vejledning.

Mangler du hjælp til at vælge det rette tapet, der matcher din stil og dine ønsker, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os! Du kan ringe til os på tlf. +45 70 20 76 77, skrive på vores mail mail@tapeksperten.dk, eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig!