Toggle Nav
Din Kurv  
Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver.
Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver.

Forest Silva

Ingen

Dette flotte håndmalede design er inspireret af Silvan Forest i Tasmanien på New Zealand. Fortryllende og mystisk i disse mørke grønne og turkise farver. Tapetet er Easy Up - printet på kraftig glat filt.

TilgængelighedPå lager
SKU
115/9028
3.248,00 kr

Bestil op til 5 vareprøver for kr. 250,-
Du vil også modtage en rabatkode på kr. 250 til senere bestilling

Detaljer

Dette flotte håndmalede design er inspireret af Silvan Forest i Tasmanien på New Zealand. Fortryllende og mystisk i disse mørke grønne og turkise farver. Tapetet er Easy Up - printet på kraftig glat filt. Denne tapetkollektion fra Cole & Son er skabt med udgangspunkt i de engelske velfriserede haver, de bøgende enge og de store skovområder. Kollektionen er også en rejse i årstiderne gennem forår, sommer, efterår og vinter. Tapeterne er trykt med limtryksteknik, som efterlader et flot mat finish med små "højderygge" fra limfarven. 

Mere information

Mere information
Leveringstid 1-3 hverdage
Fjernlager Nej
Bredde 70
Længde 10 m
Mønsterrapport 102,5 cm
Kvalitet Non Woven, Easy-up - lim på væggen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account