Toggle Nav
Din Kurv  
Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver.
Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver. Fortryllende og mystisk tapet i disse mørke grønne og turkise farver.

Forest Silva

Ingen
Dette flotte håndmalede design er inspireret af Silvan Forest i Tasmanien på New Zealand. Fortryllende og mystisk i disse mørke grønne og turkise farver. Tapetet er Easy Up - printet på kraftig glat filt.
TilgængelighedPå lager
SKU
115/9028
3.248,00 kr

Bestil op til 5 vareprøver for kr. 250,-
Du vil også modtage en rabatkode på kr. 250 til senere bestilling

Detaljer

Dette flotte håndmalede design er inspireret af Silvan Forest i Tasmanien på New Zealand. Fortryllende og mystisk i disse mørke grønne og turkise farver. Tapetet er Easy Up - printet på kraftig glat filt. Denne tapetkollektion fra Cole & Son er skabt med udgangspunkt i de engelske velfriserede haver, de bøgende enge og de store skovområder. Kollektionen er også en rejse i årstiderne gennem forår, sommer, efterår og vinter. Tapeterne er trykt med limtryksteknik, som efterlader et flot mat finish med små "højderygge" fra limfarven. Tapeterne er 52 cm bredde og 10 meter lange. Enkelte designs er grafiske kunstværker, der er produceret digitalt på glat filt.

Mere information

Mere information
Leveringstid 1-3 hverdage
Fjernlager Nej
Bredde 70
Længde 10 m
Mønsterrapport 102,5 cm
Kvalitet Non Woven, Easy-up - lim på væggen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account