Designertapet

Her på siden har vi samlet vores flotte og stemningsskabende sortiment af designtapet, der med øje for tidens trends vil passe ind i ethvert moderne hjem. Tapeterne kommer i designs med inspiration i alt fra grafisk urbant design til stemningsfyldte naturmotiver.

Med det store udvalg af designertapet kan du finde tapet, der vil fremstå flot i ethvert rum og dets indretning, hvad end vi taler om stuen, soveværelset, køkkenet, entreen eller andre af hjemmets rum. Uanset hvilken stil og stemning du ønsker at skabe, kan du være sikker på, at du blandt Tapetekspertens store udvalg vil finde designtapet matchende ethvert ønske, du kunne have for din indretning. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor, og bliv inspireret.

1-48 af 145
1-48 af 145

Tapeter med designs til ethvert hjem

Med designtapeter har du mulighed for at indrette dit hjem efter din personlige stil. Med tapetets flotte og alsidige motiver og designs, kan du blandt denne kategori finde noget, der tilføjer stemning til alle hjemmets rum. Lad tapetet være en del af designinteriøret, og sæt den stilmæssige standard med et smukt designtapet.

Vores designtapeter kommer i et væld af forskellige designs. Ønsker du at bringe naturen ind i hjemmet, kan du med fordel tage et kig på designtapeterne med naturmotiver, som for eksempel afbilleder tropiske klimaer, skove og landskaber.

Med udgangspunkt i moderne kunst og former finder du også et udvalg af tapet i grafisk design, som med sine minimalistiske udtryk kan tilføje urban elegance til det foretrukne rum. For et romantisk udtryk anbefaler vi vintage-motiverne. Så uanset hvad du drømmer om, kan du være sikker på at finde det hos Tapetekspertens udvalg af designtapet.

Fælles for alle vores designtapeter er, at du hos os kan få dem produceret specielt til dig og derved få dem tilpasset præcist til din væg.

Tapeteksperten – din forhandler af tapeter

Uanset hvad du søger af tapet, kan du med sikkerhed finde det helt rigtige tapet til dit hjem hos Tapeteksperten. Foruden designtapeterne, fører vi et bredt sortiment af tapeter i et væld af forskellige stilarter. Se vores fototapeter, som med sine flotte motiver kan sætte stemningen i ethvert rum. Eller vores tapeter i skandinavisk design, der med den nedtonet og nordiske indretningsstil og de skandinaviske designere i ryggen vil passe perfekt ind i det moderne, danske hjem. Desuden opdaterer vi ofte vores sortiment, så du altid vil have et bredt udvalg af nyheder at vælge mellem.

Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til vores designtapeter eller vores øvrige sortiment af tapet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Med vores mange års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at Tapeteksperten kan hjælpe dig med at finde præcis den tapet-løsning, du leder efter.

Du kan ringe til os, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular – så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan finde alle vores kontaktinformationer på siden her. Vi ser frem til at høre fra dig!