Morris & Co.

Morris & Co.

Er du vild med blomstrede, farverige og flotte tapeter? Så er vores udvalg af tapeter fra Morris & Co. lige noget for dig. Hos Tapeteksperten forhandler vi mange smukke tapeter fra det populære brand. Med sine afdæmpede farver og smukke blad- og blomstermotiver skaber tapeterne en romantisk vintagestemning, der vil tage sig godt ud i ethvert hjem. 

Tapeterne fra Morris & Co. emmer af hygge og charme, og takket være vores store udvalg er der rig mulighed for at finde lige netop de farvenuancer og mønstre, du har i tankerne. Gå på opdagelse i hele sortimentet herunder og find dit favorittapet allerede i dag.

1-48 af 114
1-48 af 114

Skab et unikt udtryk med tapeter fra Morris & Co.

Morris & Co. er et tapetbrand, der er opkaldt efter kunstneren William Morris, som har produceret nogle af de mest ikoniske og indflydelsesrige tapetdesigns i sin æra. Hans enestående eftermæle føres således videre i Morris & Co., der giver dig mulighed for fortsat at få glæde af Morris’ autentiske og tidløse tapeter. Tapeterne fra Morris & Co. fås både i reproducerede udgaver så tro til originalen som muligt, men også i nyfortolkede udgaver, hvor der er blevet sat et moderne præg.

Med de ikoniske tapeter kan du skabe en hel unik boligindretning, der udviser personlighed ved at skille sig ud fra mere traditionelle, ensfarvede tapeter. Med tapeter fra Morris & Co. kan du i stedet drømme dig væk i elegante og dragende blomstermønstre. Du finder både store blomstermotiver med øjnefaldende farver, men også små mønstre med mere diskrete farvenuancer hos os. På den måde kan du selv vælge, hvor dominerende en effekt tapetet skal have. Uanset hvad, er du med tapeter fra Morris & Co. sikret et autentisk og kunstnerisk tapetdesign, der vil danne grobund for en unik og anderledes boligindretning.

Indret din bolig med tapeter fra Tapeteksperten

Tapeter er den perfekte løsning til dig, der gerne vil skabe forandring og nyt liv i dit hjem, men som ikke orker det helt store renoveringsprojekt. Med vores store udvalg af tapeter og fototapeter kan du hurtigt give hele hjemmet eller blot enkelte værelser en make-over.

Vi tilbyder bl.a. fototapeter med skovmotiver, så du selv på grå regnvejrsdage kan drømme dig væk i naturen. Til de små tilbyder vi også tapeter til børneværelset med motiver af diverse Disney-prinsesser og helte, som helt sikkert vil skabe glæde. Uanset hvad du skal bruge dit nye tapet til, finder du med garanti noget, der matcher dine ønsker.

Er du på udkig efter noget helt bestemt tapet, eller sidder du inde med spørgsmål? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 70 20 76 77, sende os en mail på mail@tapeteksperten.dk eller henvende dig via vores kontaktformular. Herefter vil en af vores medarbejdere vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!