Elitis

Elitis

Er du optaget af naturen, og søger du en modig, moderne og innovativ indretning i dit hjem, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Tapeteksperten forhandler vi tapeter fra det smukke, franske mærke Elitis, som har et stort fokus på grafik, mønstre, teksturer og innovative tapetdesigns. Elitis er et brand, der formår at være banebrydende ved at blande naturlige materialer som læder, silke og andre naturmaterialer med grafiske mønstre og nye moderne teknikker.

Rundt om i verden er brandet som oftest brugt i butikker samt hoteller, men tapetet er i den grad også velegnet til det private hjem. Så er du på udkig efter eksklusive og innovative tapeter i mange forskellige farver og mønstre, så gå på opdagelse i vores store sortiment herunder, og find dit næste luksustapet hos Tapeteksperten allerede i dag.

1-48 af 111
AnguilleBl-10
1.595,00 kr
AnguilleBrun-10
1.595,00 kr
AnguilleSort-10
1.595,00 kr
MovidaBeige-10
1.290,00 kr
MovidaGrey-10
1.290,00 kr
1-48 af 111

Udforsk vores spændende udvalg af innovativt tapet fra Elitis

Elitis-tapeter er synonymet for et moderne og utrolig smart tapet. Brandet specialiserer sig inden for overflader og strukturer af tapeter og samarbejder ikke med normale tapetfabrikanter, da de vil opnå innovative tapeter. De fleste af deres tapeter er produceret i vinyl, som tåler en masse os samt damp og egner sig derfor godt til dit badeværelse eller køkken. Deres tapeter i skind er ikke ægte skind, men er iblandt de bedste, vi har set. Du finder også tapeter fra Elitis i naturmaterialer som bambus og kork – det ses ikke mange steder.

Der er stor fokus på den høje kvalitet, og mærket kendetegnes ved deres mere rene og grafiske linjer, og så formår de at blande det hårde og det bløde på en måde, der gør, at man bliver draget af deres tapetdesigns. Hos Tapeteksperten finder du bl.a. Movida-tapetet i vores sortiment. Tapetet er designet med felter af pels/hår, som vender i alle retninger. Designet skaber en flot effekt på enhver væg, og det kan forandre sig gevaldigt alt efter belysning.

Du finder også Appaloosa-tapetet, som er fremstillet i pels/skindlignende materiale, som giver et flot spil. Tapetet er dog lavet i det, der hedder vinyl og har intet med rigtig pels at gøre. Tapetet købes i ruller af 1 meters bredde og 1 meters længde, og så er det et non-woven tapet, der er nemt at sætte op. Vi anbefaler dog, at du fugter bagsiden af tapetet med en svamp inden opsætning.

Hos Tapeteksperten finder du kun flotte designs i høj kvalitet 

I vores store sortiment finder du tapeter til alle husets rum og til ethvert formål. Udover vores Elitis-tapeter har vi også et spændende udvalg af andre flotte tapeter i flotte designs og i høj kvalitet. Det inkluderer bl.a. tapeter fra Casamance, Morris & Co. samt Borås – der er lidt til enhver smag. Hos Tapeteksperten har vi nemlig mange års erfaring inden for branchen og har et stort kendskab til de bedste brands i tapetverdenen. Du modtager derfor med garanti eksklusive tapeter, når du handler hos os, og vores store udvalg giver dig rig mulighed for at vælge helt unikke tapeter.

Brænder du inde med nogle spørgsmål til vores brede sortiment, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via vores tlf. +45 70 20 76 77, sende os en mail på mail@tapeteksperten.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.