Cole & Son

Cole & Son

Hos Tapeteksperten forhandler vi et bredt og lækkert udvalg af tapeter fra det anerkendte firma Cole & Son. Cole & Son blev grundlagt i 1874 af John Perry, hvor virksomheden lå i det nordlige London og hurtigt blev kendt for sine blockprint-teknikker. Du finder hos os et stort sortiment af Cole & Sons forskellige tapetserier med mange smukke designs og farver, der vil pryde ethvert værelse, du tapetserer dem i. Deres innovative motiver og mønstre vil give dine vægge et elegant og tidløst look. Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af Cole & Son-tapeter, hvor du med garanti kan finde et design, der vil passe til dit hjems indretning.

1-48 af 313
AlmaBeige-10
919,00 kr
AlmaCreme-10
919,00 kr
AlmaGr-10
919,00 kr
AlmaGul-10
919,00 kr
AlmaSand-10
919,00 kr
Udsalg
AlmaSandCreme-10
Specialpris 10.290,00 kr
Pris: 12.866,00 kr
1-48 af 313

Forelsk dig i de klassiske Cole & Son-tapeter

Frem til 2. verdenskrig producerede Cole & Son tapeter for førende mærker som bl.a. Sanderson. I 1941 købte A.P. Cole virksomheden og udviklede mange populære tapeter og designs. I dag har Cole & Son over 1800 originale blokprintdesigns samt hundredvis af originale skitser og designs til tapeter i deres arkiv.

Du finder mange forskellige udtryk i Cole & Sons tapetserier, der både vil passe ind til den nordiske stil med deres dæmpede, grafiske udtryk samt mere eksotiske og voluminøse udtryk til farverige hjem. Ønsker du at få et stykke af naturen indenfor, skal du udforske Cole & Sons Botanical Botanica, som er inspireret af de engelske haver og landskaber med velfriserede grønne arealer, de bøgende enge og de store skovområder.

Whimsical-kollektionen fra Cole & Son er en rejse ind i børnenes univers, hvor du kan pryde væggene med festlige mønstre i mange forskellige nuancer. Med Archive Traditionel får du de mange klassiske designs, som Cole & Son har leveret igennem tiden til slotte, herresæder og herskabsvillaer i England og Europa. Det er bare med at komme i gang med at udforske Cole & Sons forskellige tapeter, for foruden de nævnte serier finder du i vores sortiment også Icons, Fornasetti, Marquee Stribes samt mange andre kollektioner, der er værd at tage et kig på.

Hos Tapeteksperten forhandler vi udelukkende anerkendte tapetbrands

Foruden Cole & Son finder du også mange andre anerkendte tapetbrands i vores sortiment, og du finder udelukkende producenter, som vi kan stå inde for med deres flotte design og høje kvalitet. Du vil med garanti finde tapeter til alle husets rum, hvor vores flerårige erfaring og kendskab til de stærkeste brands vil være dig behjælpelig.

Sidder du med spørgsmål, undren eller tvivl vedrørende nogle af vores tapetkollektioner og -mærker, skal du ikke tøve med kontakte os via vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne stå dig til rådighed med fagkyndig rådgivning, så du ender med de tapeter, der vil passe bedst ind i dit hjem. Du kan kontakte os enten ved at ringe på tlf. +45 70 20 76 77 eller ved at sende os en mail på mail@tapeteksperten.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på besvare din henvendelse hurtigst muligt.