Casamance

Casamance

Her på siden finder du vores store udvalg af smukke og sofistikerede tapeter fra Casamance, der passer perfekt ind i de fleste hjem, da tapeterne er tidløse. Hos Tapeteksperten forhandler vi et væld af forskellige motiver og farver fra Casamance, der vil se smukke ud i ethvert rum, hvad enten det er i køkkenet, soveværelset, stuen eller andre steder i hjemmet.

Casamance er den perfekte kontrast til den mere klassiske og minimalistiske stil med dets kulørte farver og spraglede mønstrer, som giver et godt modspil til den enkle stil og mulighed for at tilføre personlighed til indretningen. Gå på opdagelse i vores spændende sortiment, og find dit favorittapet allerede i dag og med vores brede udvalg kan vi helt sikkert tilbyde noget, der matcher dine ønsker og stil derhjemme.

1-48 af 151
1-48 af 151

Køb Casamance-tapeter hos Tapeteksperten, og pift indretningen op

Casamance er et fransk brand, der leverer smukke og sofistikerede tapeter til hele verden. Deres designs afspejler en elegant og tidløs stil, som altid er med moderne motiver i meget nøje udvalgte farver. Casamance fremstiller deres tapeter med en enorm kærlighed for både kvalitet og selve udtrykket, som har givet dem tapeter, der tilføjer en varm og rolig atmosfære til indretningen af ethvert rum.

Ved køb af et Casamance-tapet får du en følelse af velvære i hjemmet og en lille følelse af fransk elegance med dets harmoni mellem farver og motiver. I udvalget hos Tapeteksperten finder du et væld af forskellige motiver herunder bl.a. geometriske mønstre og smukke ensfarvede tapeter. Med vores brede udvalg af tapeter fra Casamance er der rig mulighed for at lade dit hjem skille sig ud fra mængden og skabe unikke rammer.

Vi forhandler tapeter som Amazone-tapetet, der har en overfalde med struktur, da det er fremstillet i vinyl. Tapetet har ekstra bredde på i alt 70 cm, så det rækker længere end normale tapetruller. Du finder også Carioca-vinyltapetet, som minder om en groft vævet Panamatekstil og det mest magiske ved dette tapet er, at man på afstand ser én farve, men når man går tæt på, ser man flere farver. Dette tapet kan noget i forhold til ensfarvede vægge og meget mere end en malet flade. Begge designs er vaskbare og brandhæmmende vinyltapeter med stor slidstyrke, og så er de desuden non-woven og nemme at sætte op med lim på vægge.

Med Tapeteksperten kan du indrette dit hjem med smukke og spændende designs

Hos Tapeteksperten finder du designs til alle husets mange forskellige rum. Udover vores sofistikerede Casamance-tapet forhandler vi også et varieret sortiment af andre flotte designs i mange forskellige stilarter. Du finder bl.a. designs fra mærker som Dutchbone, Coordone samt MINDTHEGAP. Fælles for alle vores produkter er den høje kvalitet og særprægede udtryk. Vi har mange års erfaring i branchen og har et enormt kendskab til, hvad der rører sig ude i verden.

Når du vælger at handle hos Tapeteksperten, er du sikret eksklusive produkter, hvor der altid er mulighed for at vælge blandt et unikt sortiment. Sidder du på nuværende tidspunkt og har spørgsmål til vores brede sortiment, så står vi altid til rådighed med rådgivning. Ring til os på tlf. +45 70 20 76 77, send os en mail på mail@tapeteksperten.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig videre i processen.