Arne Jacobsen tapeter

Arne Jacobsen tapeter

På denne side finder du tapetekspertens udvalg af tapet med motiver, der alle er designet af den elskede og ikoniske danske designer Arne Jacobsen. Tapet af Arne Jacobsen udstråler hans sans for formgivning og modernistiske tendenser, som kan tilføje kant til det stilfulde, skandinaviske hjem.

Gå på opdagelse i Tapetekspertens udvalg af Arne Jacobsen tapet nedenfor, og bliv inspireret til at gøre ikonisk dansk design en essentiel del af din indretning.

15 vare(r)
15 vare(r)

Tapeter med dansk design for øje

Arne Jacobsen var en dansk designer og arkitekt, som gennem sine leveår satte sig selv på landkortet som en verdensberømt, dansk figur. Især er Arne Jacobsens møbeldesigns i dag mere relevant end nogensinde før, hvorfor hans præg på de danske hjem lever stærkt videre. Udover at have designet ikoniske møbler og kendte, danske bygninger, gav han sig også i kast med at designe motiver – motiver, som du finder blandt denne sides udvalg af tapeter.

Tapeterne i oversigten overfor er oprindeligt tekstildesigns fra 1950’erne, som er blevet omvendt til at kunne pryde væggene i de danske hjem. Tapeterne er produceret i et samarbejde med Boråstapeter og Ljungbergs Textil og produceres i Sverige.

Enkel grafik og hyldest til naturen

I udvalget finder du primært Arne Jacobsens grafiske tapeter. Motiverne er alle designet på baggrund for Arne Jacobsens kærlighed til grafisk enkelthed og naturen. Ønsker du at skabe en hyggelig stemning med neutrale farver og enkle geometriske former, kan du være sikker på, at du blandt udvalget kan finde et motiv, der matcher dine ønsker.

Med finurlige, grafiske mønstre og fletnings-lignende former, kan du med Arne Jacobsens grafiske motiver tilføje liv og hygge ind i ethvert hjem med kærlighed for dansk design. Se også motiverne med smukke bladranker og planter, som er designet på baggrund af inspiration fra den danske natur.

Alle tapeterne er i en non-woven kvalitet og kan nemt påføres til den ønskede væg. Hos Tapeteksperten har vi udarbejdet en udførlig opsætningsvejledning af non-woven tapet, som du kan finde her.

Find det tapet, der passer til dit hjem

Tapeterne med motiver af Arne Jacobsen hører til under kategorien af tapet af skandinaviske designere. Skandinavisk design er indbegrebet af minimalisme og nedtonede farver og kan tilføre en stilfuld og hyggelig stemning til alle rum - stuen såvel som børneværelset. Blandt vores skandinaviske tapeter finder du, udover motiver fra Arne Jacobsen, et stort udvalg af tapeter af skandinaviske designere, blandt andet fra Newbie og Falsterbo

Tapeteksperten står altid klar til at hjælpe!

Har du spørgsmål til vores udvalg af Arne Jacobsen tapeter eller vores øvrige tapetsortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os. Med vores mange års erfaring i branchen, kan du være sikker på, at Tapeteksperten kan hjælpe dig med at finde præcis den tapet-løsning, du leder efter.

Du kan ringe til os, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular – så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan finde alle vores kontaktfinformationer på siden her. Vi ser frem til at høre fra dig!