Borås

Her på siden finder du vores udvalg af tapeter fra det svenske brand, Borås. Borås er en af Sveriges ældste og mest elskede tapetbrands. De er kendt for at producere klassiske tapetdesigns, men stadig med et nutidigt touch. Borås følger konstant med i tidens tendenser, så de kan tilbyde moderne og inspirerende tapeter år efter år.

Tapeterne fra Borås fås i et væld af forskellige mønstre, farver og teksturer, så der er noget til enhver indretningsstil. Fælles for alle Borås-tapeter er den svenske charme, som vil pryde de fleste hjem. Se det komplette udvalg herunder og find dit favorittapet.

1-48 af 344
1-48 af 344

Indret hjemmet med klassiske tapeter fra Borås

Borås-tapeter er svensk design, når det er bedst. De yndige, men stadig klassiske og stilsikre tapeter, vil passe smukt ind i alle hjemmets rum, hvad enten det gælder stuen, soveværelset, entréen eller måske spisekrogen i køkkenet. De svenske Borås-tapeter fås i en lang række designs og i forskellige udtryk, så du har rig mulighed for at finde noget, der tiltaler dig.

Det store sortiment inkluderer f.eks. tapeter med grafiske striber i afdæmpede farver. Flere af tapeterne har desuden metalliske effekter i form af sølvstriber, hvilket giver en eksklusiv og anderledes detalje. Du kan også vælge mellem brede eller helt tynde striber, alt efter hvilket look, du går efter. Du finder også tapeter med fine mønstre i sarte farver, som støvgrøn, grå, beige og rosa. På den måde kan du eksperimentere med tapet med mere liv, men hvor de afdæmpede farver gør, at det bliver diskret og ikke så voldsomt.

Er du frisk på mere modigt og vildt tapet, forhandler vi også Borås-tapeter i stærke farver samt med sjove og iøjnefaldende mønstre og motiver. Det indebærer bl.a. dyr og planter eller mere geometriske udformninger som cirkler eller grafiske streger. Flere af disse tapeter kommer i et retro-inspireret design, som derfor passer perfekt til dig, der elsker retrostilen og måske har flere retromøbler stående. Mulighederne er mange, og med det store udvalg tør vi godt love, at du kan finde Borås-tapeter til enhver smag. Det er bare at vælge din favorit.

Har du spørgsmål til vores tapeter? Kontakt os allerede i dag

Hos Tapeteksperten fører vi et exceptionelt stort udvalg af tapeter og fototapeter. Foruden vores flotte Borås-tapeter finder du nemlig også et væld af øvrige tapeter til stuen, børneværelset og hvilket som helst andet rum i hjemmet, der måtte trænge til at blive piftet op. Vi har både helt ensfarvede tapeter, stribede tapeter, tapeter med mønstre samt et væld af andre designs. Med det store udvalg kan du derfor skabe lige præcis det udtryk i hjemmet, som du har i tankerne.

Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores mange produkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Måske har du noget helt bestemt tapet i tankerne, som du ikke fandt her på siden? I så fald kan vi helt sikkert stadig hjælpe, da vores udvalg rummer mange flere tapeter end vist på hjemmesiden. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 20 76 77 eller via vores mail mail@tapeteksperten.dk. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!