Brands

Her på siden har vi samlet alle vores forskellige brands, så du kan finde det tapet, møbler eller boliginteriør, du står og mangler. Du finder i vores enorme udvalg af tapeter, wallstickers m.m. fra populære mærker som Osborne & Little, Cole & Sons, Casamance og mange flere. Vores sortiment byder også på produkter til hjemmet, der er med til at fuldende din indretning. Af produkter til hjemmet har vi alt lige fra diverse møbler fra brands som Zuiver til tilbehør såsom håndklæder og plaider fra brandet Missoni. Alle brands, du finder på vores side, leverer produkter af høj kvalitet. Se dem herunder og du vil med garanti finde noget, der falder i din smag.

1-48 af 2121
AlagonBordifirestrrelser-10
Price From:
5.729,00 kr
1-48 af 2121

Udforsk vores skønne tapetdesigns og øvrige produkter til hjemmet

Tapeter er ved at snige sig tilbage ind i danskernes boligindretning og er blevet mere populære, fordi det kan give mange forskellige og personlige udtryk i hjemmet. Forandring fryder, så trænger du og din familie til lidt forandring i hjemmet, er nyt tapet eller wallstickers til de små en nem og overskuelig løsning til at ændre udseendet i ethvert rum og sætte et personligt præg. Hos Tapeteksperten finder du et stort udvalg af brands med fantastiske tapeter til at opfriske dit hjem, se f.eks. vores smukke sortiment af Casamance tapet, der passer ind i ethvert hjem.

Vi har gjort det overskueligt for dig ved at inddele vores sortiment af tapeter i kategorier, så du nemt kan finde det, du søger. Vores udvalg byder bl.a. på tapeter i forskellige stilarter herunder vintage tapeter med et skandinavisk design eller retro tapeter. Du kan også finde stribede tapeter, ensfarvede tapeter og tapeter med små mønstre alt efter hvad, du søger. Du kan med fordel tjekke vores kategorier med populære tapeter samt nye tapeter ud, hvis du er på udkig efter inspiration til din boligindretning.

Fuldend din boligindretning med vores spændende udvalg af interiør

Mangler du spændende interiør og tilbehør til at fuldende din boligindretning, så forhandler vi også dette. Se bl.a. vores brands Zuiver og MissoniHome, der har et bredt udvalg af lækre stole og borde samt plaider og håndklæder til hjemmet. Du finder særligt spisestuestole i et lækkert udseende, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten for at skabe et flot design.

Leder du efter et stilrent spisebord, har vi bl.a. Alagon-bordet, der fås i fire forskellige størrelser. Bordet er lavet af en MDF-plade beklædt med PU-lakeret valnøddefinér, og det er understøttet af matsorte metalben. Til sådan et stilrent spisebord fra Alagon, skal der næsten hænge en lige så stilren lampe. Tjek vores store udvalg af lamper ud, og find bl.a. vores Antracit-loftslampe. Denne store, sorte, funktionelle og moderne loftslampe vil passe godt ind i dit hjem. Den er båret af et tykt og stabilt læderbånd, giver et smukt lys i rummet og så har den en justerbar længde fra 99-114 cm. Hvad end du har af præferencer til din boligindretning, har vi noget for en hver smag.

Sæt dit eget præg på indretningen sammen med Tapeteksperten

Det er kun fantasien, der sætter grænser for din boligindretning og brugen af tapet. Med vores produkter og sammen med os, får du rig mulighed for at eksperimentere og sætte dit personlige præg på dit hjem og få det hjem, du ønsker. Vi står gerne til rådighed med fagkyndig rådgivning og vejledning. Vi har mange års erfaring og har styr på vores brands og kollektioner. Med dét i bagagen kan vi uden tvivl hjælpe dig med at finde det tapet eller møbel, du står og mangler. Tøv ikke med at kontakte os på tlf. +45 70 20 76 77, via vores mail mail@tapeteksperten.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!