Bluebell - sort-guld

Varen er på lager

Varenummer : 115/3010
1.098,00 kr
Vælg antal:

Bestil op til 5 vareprøver for kr. 250,-
Du vil også modtage en rabatkode på kr. 150 til senere bestilling.
Prøverne varierer i str. fra 10 x 10 cm til A4.

Beskrivelse
Blomster og græsser danner et flot Art Deco inspireret mønster på denne tapet. Denne er sortblå i bunden med farverne; grøn, rød og shiny guld. Tapetet er Non Woven og helt glat.
 • Vores kunder elsker os

 • Louise - 21.11.2019
  Top hurtige og fint tapet

  Har bestilt tapet af 2 omgange, begge gange er pakken afsendt få timer efter bestilling og fremme 2 dage senere! Super service og dejligt tapet til børneværelset!

 • Wicky Meggele - 09.03.2019
  Smukkere end på foto

  Smukkere end på foto. God kraftig papirkvalitet. Rigtig god opsætningsvejledning og hurtig levering. Derfor 5 stjerner fra mig

 • Alice - 16.02.2019
  Meget fin service

  Jeg kan anbefale tapeteksperten. Jeg havde en fejl på første levering. Der blev sendt et billede og meget hurtig kom der en ny. Rigtig god service.

Detaljer

Blomster og græsser danner et flot Art Deco inspireret mønster på denne tapet. Denne er sortblå i bunden med farverne; grøn, rød og shiny guld. Tapetet er Non Woven og helt glat.Denne tapetkollektion fra Cole & Son er skabt med udgangspunkt i de engelske velfriserede haver, de bøgende enge og de store skovområder. Kollektionen er også en rejse i årstiderne gennem forår, sommer, efterår og vinter. Tapeterne er trykt med limtryksteknik, som efterlader et flot mat finish med små "højderygge" fra limfarven. Tapeterne er 52 cm bredde og 10 meter lange. Enkelte designs er grafiske kunstværker, der er produceret digitalt på glat filt.

Yderligere information

Mønsterrapport76,2 cm
KvalitetNon Woven, Easy-up - lim på væggen
Leveringstid1-3 dage
Længde10 m
Bredde52