Opret brugerGlemt adgangskode

Blog

Star Wars fototapeter - december 2016

Star Wars motiver til din væg.
Vi har indkøbt en serie fototapeter med motiver fra den nyeste Star Wars film ”The Force Awakens”.
Hos os har Star Wars næsten kultstatus, så vi er med på forreste række og tilbyder disse fototapeter fra 349.- til 839.-. Se kollektionen her: https://www.tapeteksperten.dk/star-...

Filmen har premiere i biografen den 16. december 2016 og du kan læse mere om den herunder:

THE FORCE AWAKENS
Omkring tredive år efter ødelæggelsen af den anden Dødsstjerne er Luke Skywalker, den sidste jedi, forsvundet. Den Første Orden, en efterfølger til det faldne Galaktiske Imperium, leder efter ham, og det samme gør Modstandsbevægelsen, en militærstyrke der støttes af Republikken, og som ledes af Lukes tvillingsøster general Leia Organa.

I en landsby på planeten Jakku møder modstandspiloten Poe Dameron landsbyens ældste, Lor San Tekka, for at få et kort med koordinaterne på hvor Luke Skywalker er. Stormtroopers under ledelse af den mystiske Kylo Ren angriber og ødelægger landsbyen, før de fanger Poe. Hans droide, BB-8, undslipper med kortet gemt i en hukommelsesenhed og støder på en klunser ved navn Rey ved en beboelse ved et skrotområde.

Ren torturerer Poe for at få ham til at afsløre BB-8, men stormtrooper FN-2187, der føler sig frastødt af Den Første Ordens brutalitet, beslutter sig for at desertere og befrier Poe. Deres stjålne TIE-fighter styrter ned på Jakku, og stormtrooperen, som Poe har døbt "Finn", er tilsyneladende eneste overlevende. Han finder vej til den nærmeste beboelse, og da han støder på Rey og BB-8, hævder han at være en del af Modstandsbevægelsen. Den Første Orden sporer Finn til beboelsen og iværksætter et luftangreb, så Rey, Finn og BB-8 må stjæle et nedslidt rumskib, Tusindårsfalken, og flygter fra planeten.
Skibet bryder sammen og de strander i rummet, men de bliver snart efter bjærget af Han Solo og Chewbacca. Han forklarer, at Luke forsøgte at genopbygge Jedi-ordenen efter slaget ved Endor...Læse mere på Wikipwedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Star_...

Rejsebrev fra Paris 12. januar 2016. Ole Andersen og Martin Holm

Tirsdag den 12. januar 2016.

De mest klassiske tapetleverandører i det centrale Europa og USA var samlet i Latinerkvarteret i Paris til det de kaldte ”DECO OFF” i januar 2016. Tidligere var de samlet på den store messe ved Charles de Gaulle lufthavnen ”Maison & Objet”. Denne messe er meget stor og tapetet fylder kun en brøkdel, så vi fandt det klogt og ikke mindst herligt, at skulle se de nye kollektioner i det gamle latinerkvarter i Paris i stedet.

Leverandørerne havde lejet sig ind i midlertidige showrooms i de gamle bygninger i hele kvarteret. I mellem husene havde de skabt lidt miljø med kæmpe lampeskærme der var hængt op mellem husene.  

- Tryk på billedet for at læse hele artiklen.

Ensfarvede tapeter, Martin Holm sept. 2016


Overvejer du at tilføre farver til udvalgte vægge for at få lidt liv tilbage i de hvide rum, så kan vi nu præsentere en række ensfarvede tapeter, som et alternativ til en malet væg.

De ensfarvede tapeter har ofte en struktur, der giver den ensfarvede flade liv. Dagslys og kunstigt lys kan forandre oplevelsen af disse vægge på en positiv måde.

Tryk på billedet for at læse hele artiklen.
Tapeteksperten

Her finder du et super udvalg af tapet, wallstickers og fototapet fra både ind- og udland.
Det er fra de førende designere såsom FERM Living, Eijffinger, Sanderson og Designers Guild, så står du og mangler tapet, stickers eller en fotostat, så har vi noget for dig.

Åbningstider

Man-fre:  9.00 - 17.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle af vores tapeter kan du kontakte os på: mail@tapeteksperten.dk

TAPETEKSPERTEN | GL. KONGEVEJ 26 | 7442 ENGESVANG